Nokia'dan symbian gerçekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
işte araştırma ve azmin sonu :D

pRime.

pRime.

Üye
[video=youtube;TAyBmCmTyNs]http://www.youtube.com/watch?v=TAyBmCmTyNs[/video]

al senin için buldum googlede aradım direk çıktı

ya arkadaşım yapmayın bunu gözünüzü seveyim. bu 2011 geliştirici konferansından bir açıklama. sizin verdiğiniz haber ise 2012 yılına ait. adam symbian'dan ve qt'den bahsetmiş symbianın ne kadar kötü olduğundan değil. adamın konuştuğu dili anlamıyoruz ama neyden bahsettiği az çok anlaşılıyor.
ben ayrıca adam bu konuşmayı yapmadı demedim. bu sitelerin yaptığı habere inanmıyorum dedim. chip sdn gibi siteler böyle olayları büyüterek veriyor size. diğer hiç bir güvenilir site bu haberi geçmedi.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

ya arkadaşım yapmayın bunu gözünüzü seveyim. bu 2011 geliştirici konferansından bir açıklama. sizin verdiğiniz haber ise 2012 yılına ait. adam symbian'dan ve qt'den bahsetmiş symbianın ne kadar kötü olduğundan değil. adamın konuştuğu dili anlamıyoruz ama neyden bahsettiği az çok anlaşılıyor.
ben ayrıca adam bu konuşmayı yapmadı demedim. bu sitelerin yaptığı habere inanmıyorum dedim. chip sdn gibi siteler böyle olayları büyüterek veriyor size. diğer hiç bir güvenilir site bu haberi geçmedi.

burda röportajı var almanyada oturan arkadaşım var ona soracağım ne deyip demediğini

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlatamazsın serdar kardeşim arkadaşlar birkere misyon edinmiş bu düşmanlığı o sitelerin zamanında belle için yazdıklarınıda gördük 1.nesil symbian 3 cıhazların çoguna bile gelmeyecek diye kesin konuştular.şimdi yine aynı tırı vırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt