Maddi Sıkıntı Yaşatan 6 Hata .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye

bazı arkadaşlarım :D

---------- Eklendi @ 18:06:39 ---------- Yazıldı @ 18:05:44 ----------

tabi sen vermiyosun her hafta 2 lira bazı haftalar 5,50 lira oluyo çünkü artı yanında bir de aylık bir mizah dergisi alıyorum

o arkadaşların bir adet ikametkah adresi ve kimlik önlü arkalı fotokopisi çek getir bana işlerini halledeyim :D

aylık senin dergiler 20tl yi geçiyor mu?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

bazı arkadaşlarım :D

---------- Eklendi @ 18:06:39 ---------- Yazıldı @ 18:05:44 ----------

tabi sen vermiyosun her hafta 2 lira bazı haftalar 5,50 lira oluyo çünkü artı yanında bir de aylık bir mizah dergisi alıyorum

Ya Gereksiz Bence Abicim :) Net Varya Istee .. :) Tabii Yinede Siz Bilirsinizz .. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o arkadaşların bir adet ikametkah adresi ve kimlik önlü arkalı fotokopisi çek getir bana işlerini halledeyim :D

aylık senin dergiler 20tl yi geçiyor mu?

:d: aylık top.11,5 tl veriyorum

---------- Eklendi @ 23:44:12 ---------- Yazıldı @ 23:42:40 ----------

Ya Gereksiz Bence Abicim :) Net Varya Istee .. :) Tabii Yinede Siz Bilirsinizz .. :)

işte bende bundan bahsediyodum neyse aynı şey değil insanlar çizip emek veriyolar emeğe saygısızlık olur ayrıca bir dergiyi ve ya herhangi bir kitabı ele alıp okumakla aynı zevki vermez

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

:d: aylık top.11,5 tl veriyorum

---------- Eklendi @ 23:44:12 ---------- Yazıldı @ 23:42:40 ----------

işte bende bundan bahsediyodum neyse aynı şey değil insanlar çizip emek veriyolar emeğe saygısızlık olur ayrıca bir dergiyi ve ya herhangi bir kitabı ele alıp okumakla aynı zevki vermez

Orda Haklisin .. Ben Okumadiqim Ve Almadiqim Icin Bilemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt