Buyrun symbian vs android ibreti alem için .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
Kaynakta da aynı haber var ve kaynak benim sitem. Sitemden herşeyi sildiğim için çıkmaması çok doğal. Ben bu konuyu kendim TÜRKÇE'leştirerek foruma açmıştım.

İşte en saf orijinal kaynağı:

Symbian OS herzaman yıldızdır, öyle kalacaktır. Nokia bize bunu gösteriyor :oke:

---------- Eklendi @ 22:40:10 ---------- Yazıldı @ 22:38:12 ----------

Özellikle Asya'da Symbian tüm rakiplerini ezmişte geçmiş. Asyada birinci olması neyi ifade ediyor? Fakir insanlar burada daha fazla ve telefon alırken ucuz ve sağlam telefon almaya çalışıyor. Bu yüzden Symbian birinci. Android zengin telefonu. Kim ne derse desin, bu istatistiklerle kanıtlanmış.

biraz inceleseydin symbian avrupa ve amerikada yerlerde sürünüyor nokia asyada 1. idi kore ve çinde samsung 1. kore ve çin asyanın en büyük telefon pazarları

şimdi 1. samsung

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
SYMBIAN OS DÜNYANIN 1.Sİ olmuş görmedin mi?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
symbian degil komple nokia amerikada satmiyor yanlis bilgiler vermeyelim.symbian amerikada %1kullanici tarafindan kullaniliyor.bu arada su siralar nokia reklamlarini artirdi.her yerde bir nokia reklami goruyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Global Stats = Dünya geneli

Symbian OS tüm rakiplerini ezerek birinci olmuş.

klongs

klongs

Üye
SYMBIAN OS DÜNYANIN 1.Sİ olmuş görmedin mi?

ya sen linklere tıkladınmı 4 ay öncenin istatistiğini gösteriyorsun al bu 2 hafta öncenin çinde nokia ilk 5 te bile değil

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia'yı seviyorum be,

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Neyse, ben söyleyeceklerimi söyledim.

Bu arada, kardeşimin X1-00'ı ile kendi android telefonunu değiştiren akrabam, X1-00'ı daha çok beğendi. Bilginize.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon pazarı amerikadan sorulmuyorki amerıkayı ornek gösteriyorsunuz.önce bir asya kıtasına bakın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ya sen linklere tıkladınmı 4 ay öncenin istatistiğini gösteriyorsun al bu 2 hafta öncenin çinde nokia ilk 5 te bile değil

Önemli olan yıllık istatistik mi? Aylık istatistik mi?

klongs

klongs

Üye
link verdik işte çin de samsung birinci asyanın ve dünyanın en büyük telefon pazarı

Del Rey

Del Rey

Üye
Android mi istiyorsunuz? Gelin bir sorununu daha söyleyeyim. Cihazınıza şifre koruması koyun. Bazı kullanıcılarda da gerçekleşen bir sorun; kilit ekranı öylece donup kalıyor. Bataryayı çıkarıp takmanız gerekiyor. Benim Android'im için bataryayı çıkarma gibi ihtimal yok. Yani, tüm kerneli ve yazılımı tekrar yüklemem gerekti. Android budur. Bozuktur. Bir tarafını düzeltsen diğer tarafından hata verir.

---------- Eklendi @ 07:54:37 ---------- Yazıldı @ 07:50:22 ----------

en güncel istatistik önemli olan

Aylık istatistiği adam bize gösteriyor ya :) Ben size açıklayayım. Dünya geneli 2012 en iyi os Symbian'dır (%31.89 ile) daha sonra iOS geliyor. (%24.04 ile) 3. sırada ise Android var (%23 ile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt