Buyrun symbian vs android ibreti alem için .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun symbian vs android ibreti alem için .
Dünya genelinde bir milyarı aşkın insanın çok çeşitli zevk ve ihtiyaçlarına hizmet eden farklılaştırılmış bir ürün ve hizmet portföyü sunuyoruz. Nokia, bunu yapabilmek için üç ayrı yazılım platformu kullanıyor: MeeGo, Symbian ve Series 40. Bunlar, komple bir fiyat spektrumu içinde müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir arada kullanılıyor. Önümüzdeki yıllarda 50 milyonu aşkın S3 cihazı sevk etme beklentimiz bunun bir kanıtı. Dünya genelinde diğerlerine kıyasla Symbian akıllı telefon kullanıcı sayısı daha fazla. Bugün dünya genelinde 200 milyonun üzerinde Symbian cihazı kullanılıyor ve her gün yaklaşık 300.000 Symbian akıllı telefon sevk ediliyor. Bu ise dakikada 207’yi aşkın, saniyede ise üçün üzerinde cihaz anlamına geliyor. Symbian gerçekten her yerde.Symbian büyümeye devam ediyor; Symbian akıllı telefon satışları geçen yıla göre yüzde 42 arttı. Bu, çarpıcı bir büyüme hızı. Symbian şimdiden pazarın yüzde 40’ına hakim. Gartner’ın akıllı telefon satışları hakkındaki son tahminleri de bize fikir veriyor. Gartner, 2012’de 203 milyon Symbian cihazının sevk edileceğini ve yüzde 39’luk pazar payına sahip olacağını tahmin ediyor. Böylece, yüzde 14,5’lik paya sahip Android ile yüzde 13,7’lik paya sahip iPhone’un önüne geçecek.Symbian cihazlar, Brezilya, ve dahil mobil cihazların büyüdüğü pazarların hepsine sevk ediliyor. Symbian, geliştirici dostu. Qt, WRT, Java, Symbian C++, Python, Silverlight ya da Flash ile kodlama yapan geliştiriciler, günlük sevk edilen 300K Symbian cihazlar için uygulama yaratabiliyorlar. Nokia da bu süreci her zamankinden daha kolay hale getiriyor; geliştiriciler, üründen ürüne değişmeyen bir platforma ve Nokia Qt SDK ile kullanılabilecek önemli araçlara sahip oluyorlar. Symbian açık. Herkes Symbian’a katkıda bulunabilir ya da üzerinde geliştirme yapabilir. Symbian her zamankinden daha iyi, kolay, hızlı ve yenilikçi. Symbian3 akıllı telefon satın alanlar, görsel çoklugörevler karşısında daha hızlı ve uyumlu olan kullanıcı arayüzü sayesinde 250’yi aşkın yeni deneyim ve özelliğe sahip olacaklar.

KAYNAK:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Symbian CANdır.....Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Fa_Ni
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
bende teşekkür ederim symbian a laf yok :) ama benimkide heves yahu android bi cihaz alıp hevesimi gidereceğim :aman2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Symbian sadece amerikada tutulmuyor. Dünyanın her yerinde zaten var :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim de imkanım olsa bütün işletim sistemlerini denemek isterim,o ayrı mesele.

serecans

serecans

Üye
helal be symbian seviyorum seni:oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Symbian da iyi.Android de.Babam Symbian,Amcamda Android telefon kullanıyor.Uzun süreden beri symbian görmeye alışmış olan ben android görünce :blink: böyle oldum.Her ne kadar android iyi olsada ben S40'ı seviyorum :d:

PureFood

PureFood

Üye
symbian boş aga o devir eskide kaldı android ios kapışması var artık ne symbian vs androidden bahsediyonuz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
symbian boş aga o devir eskide kaldı android ios kapışması var artık ne symbian vs androidden bahsediyonuz

Bu sadece senin hayalinde. Sadece senin hayalinde kapışıyorlar. Gerçekleri görmen için gözüne sokacak değiliz.

Bugün ANDROİD cihaz nihayet görüp kurcalayabilme imkanım oldu. Oyun, video, flaş video vs. geçin bunlar. Ben direkt rehber, menü vs. bakındım. Allah'ım o ne karışıklık öyle? Menü 3 satır, hepsi karma karışık. Yani bütün simgeler ortada, bul bulabilirsen aradığın simgeyi. Rehberde öyle. Karma karışık. Kullanması çok zor.

Önceden de dedim, şimdide söylüyorum: Androide heves edenler sadece oyuncu kesimdir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu sadece senin hayalinde. Sadece senin hayalinde kapışıyorlar. Gerçekleri görmen için gözüne sokacak değiliz.

Bugün ANDROİD cihaz nihayet görüp kurcalayabilme imkanım oldu. Oyun, video, flaş video vs. geçin bunlar. Ben direkt rehber, menü vs. bakındım. Allah'ım o ne karışıklık öyle? Menü 3 satır, hepsi karma karışık. Yani bütün simgeler ortada, bul bulabilirsen aradığın simgeyi. Rehberde öyle. Karma karışık. Kullanması çok zor.

Önceden de dedim, şimdide söylüyorum: Androide heves edenler sadece oyuncu kesimdir.

katılıyorum ayrıca ikonlarda berbat oluyo mesela samsung

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arama geldi yeminle nasıl cevaplayacağımı bilemedim :(

---------- Eklendi @ 22:02:51 ---------- Yazıldı @ 22:01:59 ----------

Aynı şekilde arama yaptım nasıl sonlandıracağımı bilemedim :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arama geldi yeminle nasıl cevaplayacağımı bilemedim :(

---------- Eklendi @ 22:02:51 ---------- Yazıldı @ 22:01:59 ----------

Aynı şekilde arama yaptım nasıl sonlandıracağımı bilemedim :(

:d: ben onu yapabiliyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oyun ve uygulama kısmında kımse android kötü demiyor ama yazılım konusunda symbian önde kişiselleştırme olsun stabilize olsun batarya dostu olsun hicbir işletim sıstemı symbianın yerinı alamaz.herşey oyun uygulama degildir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gidin PSP alın, her videoyu açar, internetten video izettirir, kaliteli oyunları çok rahat akıcı oynatır.

---------- Eklendi @ 22:07:44 ---------- Yazıldı @ 22:07:01 ----------

:d: ben onu yapabiliyorum

Ben ilk kullandımdan olsa gerek, kapatmanın fiziksel NO tuşunu aradım karşı taraf kapattı ancak öyle kurtuldum :ehe

klongs

klongs

Üye
1 sene önceki haberi ibret olsun diye mi paylaşıyorsun

phasan

phasan

Üye
android

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
kaynağın linkine bastım haber yok
[h=2]404 | Sayfa Bulunamadı![/h]Özür dileriz, aradığınız sayfa mevcut değil.

Kaynakta da aynı haber var ve kaynak benim sitem. Sitemden herşeyi sildiğim için çıkmaması çok doğal. Ben bu konuyu kendim TÜRKÇE'leştirerek foruma açmıştım.

İşte en saf orijinal kaynağı:

Symbian OS herzaman yıldızdır, öyle kalacaktır. Nokia bize bunu gösteriyor :oke:

---------- Eklendi @ 22:40:10 ---------- Yazıldı @ 22:38:12 ----------

Özellikle Asya'da Symbian tüm rakiplerini ezmişte geçmiş. Asyada birinci olması neyi ifade ediyor? Fakir insanlar burada daha fazla ve telefon alırken ucuz ve sağlam telefon almaya çalışıyor. Bu yüzden Symbian birinci. Android zengin telefonu. Kim ne derse desin, bu istatistiklerle kanıtlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt