Acil Yardımınız Gerekiyor!(C5-03)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardımınız Gerekiyor!(C5-03)
Arkadaşlar telefonuma cfw atarken phoneix programı hata verdi.Telefonu açıyorum.Titreşiyor.Ancak birşey çıkmıyordu.Birkez daha denedim.Bu sefer oldu.Ancak cfw kasıyordu.Bnde orjinal yazılımı yükledim.1-2 gün rahattım.Ancak sonra dokunmatiğine basamıyorum.Yani çalışmıyor.Arada sırada kendine geliyor.Dedim ki birkez daha cfw yükleyeyim(FP2'yi) yine aynı.Ne yapmam lazım,servise götürmek istemiyorum.

Not: Telefonun dokunmatiği bozuk deil ne bir yere düşürdüm ne de birşey yaptım sadece cfw yükledim.

Acil Yardımlarınızı Bekliyorum!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnşallah yardımcı olan biri çıkacaktır :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Yazılımdan kaynaklanmıyor, yazılım böyle bir etki yapmaz. Zaten orjinal sürümü de yüklemişsiniz. Büyük ihtimalle ekranda sorun vardır. Orjinal sürümü yükledikten sonra garantiye verin.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Garanti kabul edermi sizce.!Ama arada sırada çalışıyor.

---------- Eklendi @ 18:37:51 ---------- Yazıldı @ 18:35:35 ----------

Birde sizin cfw nizde sürükleme varya onu yapıyorum çalışıyor.Yani hareket ediyor.Ama diğerleri çalışmımyor.Mesala Uygumlamara giriyorum yukarı aşağı kalıyor.Birde bazen uygulamalara tıklıyorum kalıyor orada.Yani tıkladığım gözüküyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yazılımdan kaynaklanmıyor, yazılım böyle bir etki yapmaz. Zaten orjinal sürümü de yüklemişsiniz. Büyük ihtimalle ekranda sorun vardır. Orjinal sürümü yükledikten sonra garantiye verin.

Aynen bende böyle söyledim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yok, ben sadece önermiştim. Kesin çözüm budur demedim.

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Yok, ben sadece önermiştim. Kesin çözüm budur demedim.

Ok.Bnde evkuru aradım.İşte servisin numarasını verediler.Şimdi kapalılarmış.Hafta içi açıkmış.Yarın arayacağım.Ancak tek korkum.Telefonun sorununu ben yaptım diye söylemeleri.Aslında ben hiç birşey yapmadım.Bir cfw yükledim.Öyle oldu.Yani zaten ekranda çizik dahi yok ne bir yere düştü.Nede biryere çarptı.Hatta adam akıllı kullanamadım.Bile.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Birşey olmaz ya. O kadar da korkmana gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt