5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
kardeşim o topbar'ı şimdi upload etsen de eski sürümde bi denesem olmaz mı ? Güzel olursa ona göre, son sürümün üstüne kendimiz ekleriz dediğin gibi.
aynen bi denesek fena olmaz

byd42

Üye
Yabancı sitelerden gördüğüm için ev ekranında içerik ekleden favori kartvizitler çalışıyor mu? Favori kartviziti seçtikten sonra kartvizit yerleştirilmiş veya gösteriyor mu? Yabancı forumlarda yüklediğim cfwlerde çalışmadı. Onun için bilgilendirmek istedim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı sitelerden gördüğüm için ev ekranında içerik ekleden favori kartvizitler çalışıyor mu? Favori kartviziti seçtikten sonra kartvizit yerleştirilmiş veya gösteriyor mu? Yabancı forumlarda yüklediğim cfwlerde çalışmadı. Onun için bilgilendirmek istedim.

çalışıyor rahatlıkla kurabilirsin kardeşim

---------- Eklendi @ 16:51:51 ---------- Yazıldı @ 16:49:15 ----------

alın bi deneyin bakalım

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
gece 12 den sonra atarsanız hemn kurcam :)

nizam67

Üye
abi biran önce yüklenmesini bekliyorum valla dört gözle

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Evet haqanguven usta tam olarak saat verebilirsen o saatte toplanalım online alışveriş siteleri gibi ne zaman yeni ürün koyacaklar diye pc başında geçirdiğimiz saatlerden dolayı pc başında bekleme kotasını gün itibari ile doldurmuş bulunuyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evet haqanguven usta tam olarak saat verebilirsen o saatte toplanalım online alışveriş siteleri gibi ne zaman yeni ürün koyacaklar diye pc başında geçirdiğimiz saatlerden dolayı pc başında bekleme kotasını gün itibari ile doldurmuş bulunuyorum :D

:) hehe oda güzel kardeşim. En geç 1 gibi başlarım upload etmeye...

---------- Eklendi @ 17:52:54 ---------- Yazıldı @ 17:52:13 ----------

abi biran önce yüklenmesini bekliyorum valla dört gözle

günler bitti, saatler kaldi kardeşim :)

dready112

dready112

Üye
epi topu cfw indirecez de ne bu heyecanımız ya :D

bu arada, eklediğin top bar'ı direkt telefona atıp yüklüyor muyuz ? normal bi program gibi ?

karamurat155

Üye
ben yeni girdim siteye 1.sayfadaki güncellemeyi gördümm harbiden güzel bişeye benziyo indirmeyi bekliyorm umarım güzeldir emeği geçenlere teşekkür ederim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
epi topu cfw indirecez de ne bu heyecanımız ya :D

bu arada, eklediğin top bar'ı direkt telefona atıp yüklüyor muyuz ? normal bi program gibi ?

normal kurulum. At tlfna kur uygulamalardan ıconuna tıkla çalışacak...

---------- Eklendi @ 18:10:56 ---------- Yazıldı @ 18:09:37 ----------

ben yeni girdim siteye 1.sayfadaki güncellemeyi gördümm harbiden güzel bişeye benziyo indirmeyi bekliyorm umarım güzeldir emeği geçenlere teşekkür ederim...

saolasın güle güle kullan kardeşim

• Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye
kurdum da, çok zorlama olmuş bu mod :) olmadığı hali daha iyi :D ben kurmam, güncellemeyi flaşlayıp gözden kaybolmayı düşünüyorum :D

aliosman166

aliosman166

Üye

---------- Eklendi @ 16:51:51 ---------- Yazıldı @ 16:49:15 ----------

alın bi deneyin bakalım

buna uygulama felan eklenmiyor mu? Ve arada yok oluyor gelmiyor..

nizam67

Üye
beklemedeyiz bu müthiş cwf yi :) hemen kuracam son cwf olacak bu tabi hagan abi başka çıkarmazsa :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
beklemedeyiz bu müthiş cwf yi :) hemen kuracam son cwf olacak bu tabi hagan abi başka çıkarmazsa :)

nokia v70 çıkarcak diyolar... Eğer o çıkarsa bende v70 üzerinden baştan başlıycam düzenlemeye bakalım artık nokia çıkartırsa

---------- Eklendi @ 19:30:33 ---------- Yazıldı @ 19:29:43 ----------

gerçek symbian belle den çalamaz mıyız ya? :D

uygulamayı yapan ekler... Biz şuan bişe yapamayız.

aliosman166

aliosman166

Üye

nokia v70 çıkarcak diyolar... Eğer o çıkarsa bende v70 üzerinden baştan başlıycam düzenlemeye bakalım artık nokia çıkartırsa

---------- Eklendi @ 19:30:33 ---------- Yazıldı @ 19:29:43 ----------

uygulamayı yapan ekler... Biz şuan bişe yapamayız.
ileride c6 portundan deil de s^3 ten çalabilecek kadar gelişirsiniz inşallah :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ileride c6 portundan deil de s^3 ten çalabilecek kadar gelişirsiniz inşallah :D

donanım yetmez, yazılımsal olarak herşey hal olmuyor malesef. Onu bunu bilmem ama s^3 e ben geçebilirim. C7 alabilirim :)

Üst Alt