aliosman166
Üye
aynen bi denesek fena olmazkardeşim o topbar'ı şimdi upload etsen de eski sürümde bi denesem olmaz mı ? Güzel olursa ona göre, son sürümün üstüne kendimiz ekleriz dediğin gibi.
aynen bi denesek fena olmazkardeşim o topbar'ı şimdi upload etsen de eski sürümde bi denesem olmaz mı ? Güzel olursa ona göre, son sürümün üstüne kendimiz ekleriz dediğin gibi.
Yabancı sitelerden gördüğüm için ev ekranında içerik ekleden favori kartvizitler çalışıyor mu? Favori kartviziti seçtikten sonra kartvizit yerleştirilmiş veya gösteriyor mu? Yabancı forumlarda yüklediğim cfwlerde çalışmadı. Onun için bilgilendirmek istedim.
gece 12 den sonra atarsanız hemn kurcam![]()

Evet haqanguven usta tam olarak saat verebilirsen o saatte toplanalım online alışveriş siteleri gibi ne zaman yeni ürün koyacaklar diye pc başında geçirdiğimiz saatlerden dolayı pc başında bekleme kotasını gün itibari ile doldurmuş bulunuyorum![]()
hehe oda güzel kardeşim. En geç 1 gibi başlarım upload etmeye...abi biran önce yüklenmesini bekliyorum valla dört gözle

epi topu cfw indirecez de ne bu heyecanımız ya
bu arada, eklediğin top bar'ı direkt telefona atıp yüklüyor muyuz ? normal bi program gibi ?
ben yeni girdim siteye 1.sayfadaki güncellemeyi gördümm harbiden güzel bişeye benziyo indirmeyi bekliyorm umarım güzeldir emeği geçenlere teşekkür ederim...
kurdum da, çok zorlama olmuş bu modolmadığı hali daha iyi
ben kurmam, güncellemeyi flaşlayıp gözden kaybolmayı düşünüyorum
![]()
hehe..buna uygulama felan eklenmiyor mu? Ve arada yok oluyor gelmiyor..
---------- Eklendi @ 16:51:51 ---------- Yazıldı @ 16:49:15 ----------
alın bi deneyin bakalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna uygulama felan eklenmiyor mu? Ve arada yok oluyor gelmiyor..
gerçek symbian belle den çalamaz mıyız ya?
eklenmez standart. Ewet daha uygulama yeni bakalım ilerde ne olur...

beklemedeyiz bu müthiş cwf yihemen kuracam son cwf olacak bu tabi hagan abi başka çıkarmazsa
![]()
gerçek symbian belle den çalamaz mıyız ya?![]()
ileride c6 portundan deil de s^3 ten çalabilecek kadar gelişirsiniz inşallah
nokia v70 çıkarcak diyolar... Eğer o çıkarsa bende v70 üzerinden baştan başlıycam düzenlemeye bakalım artık nokia çıkartırsa
---------- Eklendi @ 19:30:33 ---------- Yazıldı @ 19:29:43 ----------
uygulamayı yapan ekler... Biz şuan bişe yapamayız.

ileride c6 portundan deil de s^3 ten çalabilecek kadar gelişirsiniz inşallah![]()