Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Mobil Online Strateji Oyunu TibiaME Yeni Versiyon 2.00
ben de oyun yükleniyor oyuna kayıt oluyorum sonra ıngilizce olarak sanırım yeterli hafıza yok diyo ama telefon hafızası tamamen boş 15mb yer var hafıza kartında 3.5 gb yer var oyun hafıza kartında kurulu telefon 5800 lütfen yardım
ben de oyun yükleniyor oyuna kayıt oluyorum sonra ıngilizce olarak sanırım yeterli hafıza yok diyo ama telefon hafızası tamamen boş 15mb yer var hafıza kartında 3.5 gb yer var oyun hafıza kartında kurulu telefon 5800 lütfen yardım
kardes oyunu sil bidaha indir telefon hafizasina kur erisim noktasi ismini internet yap bağlan
ozg11
Üye
hmmmm imiş
Mert045
Üye
Cannot write game data.Please check if there is enough space left on your device.
legandere54
Üye
yaw millet cep telefonlarda nezamandan beri online oyunlar vardı ya benmi fark edemedim? yada ilk bu oyundamı çıkmaya basladı? Ve wolfteam da desteklermi
yaw millet cep telefonlarda nezamandan beri online oyunlar vardı ya benmi fark edemedim? yada ilk bu oyundamı çıkmaya basladı? Ve wolfteam da desteklermi
çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark kaldı, o farkda çok güzel oldu. herkesizin hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.
beyin bedava..
O yaşıyor mu ki..? Ölmüş bu.. zihnen ölmüş.. arkadaş olcukça ciddi.. nickini google 'a arattığınızda acı bir gerçekle karşılaşıyorsunuz.. dünyada olabilecek ne kadar forum sitesi varsa aynı nickle üye olmuş.. hiç birini rahat bırakmıyor..
kahraman154
Üye
tibiahunt.xtgem.com/TibiaME%20Autohunt şu tibiame hilesine bkn benm tek desteklemyo desteklynler isi yararmı söylesn