Cepten Mobil Online Strateji Oyunu TibiaME Yeni Versiyon 2.00

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:)

cagricelik

Üye
ben de oyun yükleniyor oyuna kayıt oluyorum sonra ıngilizce olarak sanırım yeterli hafıza yok diyo ama telefon hafızası tamamen boş 15mb yer var hafıza kartında 3.5 gb yer var oyun hafıza kartında kurulu telefon 5800 lütfen yardım

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
ben de oyun yükleniyor oyuna kayıt oluyorum sonra ıngilizce olarak sanırım yeterli hafıza yok diyo ama telefon hafızası tamamen boş 15mb yer var hafıza kartında 3.5 gb yer var oyun hafıza kartında kurulu telefon 5800 lütfen yardım

kardes oyunu sil bidaha indir telefon hafizasina kur erisim noktasi ismini internet yap bağlan :)

ozg11

ozg11

Üye
hmmmm imiş

Mert045

Mert045

Üye
Cannot write game data.Please check if there is enough space left on your device.

legandere54

Üye
yaw millet cep telefonlarda nezamandan beri online oyunlar vardı ya benmi fark edemedim? yada ilk bu oyundamı çıkmaya basladı? Ve wolfteam da desteklermi

Mobinazmi

Üye
wolfteam mi :D

kahraman154

Üye
Hı hı destekler.. Beklersin :D

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi

dert91

Üye
Beyler oyunda yeni silah aldım fakat vurmuyo nasıl yapacaz bilen varmı eski silahı taktiğimda vuruyo ama yeniyi takınca hep boşa atıyo ???

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
yaw millet cep telefonlarda nezamandan beri online oyunlar vardı ya benmi fark edemedim? yada ilk bu oyundamı çıkmaya basladı? Ve wolfteam da desteklermi

çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark kaldı, o farkda çok güzel oldu. herkesizin hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir... amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa başörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.
beyin bedava..

---------- Eklendi @ 05:02:36 ---------- Yazıldı @ 04:57:35 ----------

hangi devirde yasiyorsun sen :gul:

O yaşıyor mu ki..? Ölmüş bu.. zihnen ölmüş.. :D arkadaş olcukça ciddi.. nickini google 'a arattığınızda acı bir gerçekle karşılaşıyorsunuz.. dünyada olabilecek ne kadar forum sitesi varsa aynı nickle üye olmuş.. hiç birini rahat bırakmıyor.. :D

kahraman154

Üye
tibiahunt.xtgem.com/TibiaME%20Autohunt şu tibiame hilesine bkn benm tek desteklemyo desteklynler isi yararmı söylesn

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
tibiahunt.xtgem.com/TibiaME%20Autohunt şu tibiame hilesine bkn benm tek desteklemyo desteklynler isi yararmı söylesn

malesef yaramaz kardesim..

---------- Eklendi @ 00:32:09 ---------- Yazıldı @ 00:28:18 ----------

Arkadaslar bu arada oyunun yeni versiyonu çikmistir ve indirme linki yenilenmistir... :oke:

Venceremos34

Venceremos34

Üye
harika birşeye benziyor teşekkürler :)

marist

marist

Üye
Çok TşkLer. Peki Turkcell 100 Veya 250 Mb Kaç Gün Dayanır Bu Oyuna :D

honhon12

Üye
Beyler warspear mı önerirsiniz yoksa tibiame mi hangisi daha iyi sizce :D

Metin MF