yaparsın Nasıl yapabilirim ? Direk ofw den ? Telefondan
symbian.forever Üye Kabız Civciv' Alıntı: yaparsın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapabilirim ? Direk ofw den ? Telefondan
Kabız Civciv' Alıntı: yaparsın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yapabilirim ? Direk ofw den ? Telefondan
symbian.forever Üye Kabız Civciv' Alıntı: ofwye at nfe kullanımını ofw editlemeyi öğrenmen gerek Genişletmek için tıkla ... Ben beceremem o işleri. Hem pcde yok. En iyisi unutam
Kabız Civciv' Alıntı: ofwye at nfe kullanımını ofw editlemeyi öğrenmen gerek Genişletmek için tıkla ... Ben beceremem o işleri. Hem pcde yok. En iyisi unutam
yarox Üye metalci melek' Alıntı: hayır lan c6'da 2 ev ekranı varya buda 6 yapıyo ama ben denemedim yalan olabilir Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa bile diğer sayfalar boş olduktan sonra 6 tane ev ekranı çok gereksiz bence de ev ekranlarıdır 6 tane
metalci melek' Alıntı: hayır lan c6'da 2 ev ekranı varya buda 6 yapıyo ama ben denemedim yalan olabilir Genişletmek için tıkla ... Öyle olsa bile diğer sayfalar boş olduktan sonra 6 tane ev ekranı çok gereksiz bence de ev ekranlarıdır 6 tane
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Kabız Civciv' Alıntı: 6 ev ekranı değildr bu olsa çok ses getirirdi daha önce ofw içindir bu kesin Genişletmek için tıkla ... Yani . Ama şu tesadüfe bak. Bellede de 6 ev ekranı var bu konudaki dosyada da
Kabız Civciv' Alıntı: 6 ev ekranı değildr bu olsa çok ses getirirdi daha önce ofw içindir bu kesin Genişletmek için tıkla ... Yani . Ama şu tesadüfe bak. Bellede de 6 ev ekranı var bu konudaki dosyada da
Oğuzhan Üye Rambo_FT' Alıntı: Yani . Ama şu tesadüfe bak. Bellede de 6 ev ekranı var bu konudaki dosyada da Genişletmek için tıkla ... amerikan oyunları bunlar
Rambo_FT' Alıntı: Yani . Ama şu tesadüfe bak. Bellede de 6 ev ekranı var bu konudaki dosyada da Genişletmek için tıkla ... amerikan oyunları bunlar
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi r@sim' Alıntı: ofw için ev ekranlarıdır çünkü benim 9 hs ev ekranlı cfw de kulandığım ev ekranları Genişletmek için tıkla ... bakmak lazım
r@sim' Alıntı: ofw için ev ekranlarıdır çünkü benim 9 hs ev ekranlı cfw de kulandığım ev ekranları Genişletmek için tıkla ... bakmak lazım