Nokia E5 Türkçe Dil Paketi Yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resul544

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 Türkçe Dil Paketi Yok!!!
merhaba arkadaşlar bu sitenin eski üyelerinden birisiyim bi çılgınlık yapıp androidden vazgeçerek symbian kullanmaya başladım :(
Arabistandan pasoport kayıtlı nokia e5 00 aldım ve cihazda türkçe dil paketi yok biraz araştırdım mantık telefonun bi kodunu değiştirip güncelleme yaparak türkçe dil desteğini getirmek galiba ama kafam acayip karışık lütfen sıfırdan bi arkadaş anlatabilirmi acaba
RM-632 versiyon 081.004

resul544

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu

deforze

deforze

Üye
bende nokia E5 kullanıyorum
dil paketi 07.01 yazıyor

bayon

Üye
nemesis service suite programını bul hatta indirdigin yerde anlatmışlardir şuan telefondan yazdığım için neler yapman gerektiğini yazamıyorum

resul544

Üye
    Konu Sahibi
nemesis programını kurdum win7 kullanıyorum pc studio kurulu usb driveri yüklü her şey tamam ama nemesis bi türlü telefonu görmüyor :(

bayon

Üye
en son sürüm yüklediğin den emin ol bence
Şu verdiğim link dekini yükle bide bağlantı nokia pc suit modunda olsun

resul544

Üye
    Konu Sahibi
nemesis le olmuyor demiş bi forumda JAF lada deniyorum ama olmuyor uyumluluk sorunu var birde bu işlemleri yaparken pc studio açıkmı olsun bilgisayarda ??

---------- Eklendi @ 18:21:12 ---------- Yazıldı @ 18:14:11 ----------

nemesisle tekrar denedim error hatası veriyor neden acaba nemesisi kapatırken hata vererek kapatıyor win7

bayon

Üye
sen bana msn adresi ver özelden ben yardımcı olayım sana

resul544

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim JAF kullanarak nokia e500 türkçe yaptım pc studio yu güncelledim telefon bağlı gözüksede işlem yapmıyordu güncellemeden sorun burdaydı :S önce pc stüdionun tamamen bağlanıp işlem yapabildiğinden emin olduktan sonra programı olağan şekilde başlatıp kodunuzu girebilirsiniz fazla zor bişey değilmiş sıra geldi e 5 için güzel uygulamalar yüklemeye :)

bayon

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim JAF kullanarak nokia e500 türkçe yaptım pc studio yu güncelledim telefon bağlı gözüksede işlem yapmıyordu güncellemeden sorun burdaydı :S önce pc stüdionun tamamen bağlanıp işlem yapabildiğinden emin olduktan sonra programı olağan şekilde başlatıp kodunuzu girebilirsiniz fazla zor bişey değilmiş sıra geldi e 5 için güzel uygulamalar yüklemeye :)

hmmm çok iyi olmuş o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt