tamam gardasim Saol
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yok zaten bir kaç kişide de aynı sıkıntı var alıntı yapıyormuş gibi formul ekliyor. ----------Eklendi @ 02:05:26 ---------- Yazıldı @ 02:04:20 ---------- İyi geceler canım benim görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Yok zaten bir kaç kişide de aynı sıkıntı var alıntı yapıyormuş gibi formul ekliyor. ----------Eklendi @ 02:05:26 ---------- Yazıldı @ 02:04:20 ---------- İyi geceler canım benim görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz abi
OttomaN TigeR Üye rica ederim. ----------Eklendi @ 02:16:15 ---------- Yazıldı @ 02:14:07 ---------- Gelenlere selam olsun, kalanlarda selamette iyi geceler herkese.
rica ederim. ----------Eklendi @ 02:16:15 ---------- Yazıldı @ 02:14:07 ---------- Gelenlere selam olsun, kalanlarda selamette iyi geceler herkese.
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam mustafa abı hos geldın
m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam mustafa abı hos geldın
Hasan Üye m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam mustafa hoşgeldin
m542tf' Alıntı: selamunaleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam mustafa hoşgeldin
m542tf Üye site yönetimi saati ileri almayı ihmal etmissiniz ---------- Post added at 23:07:42 ---------- Previous post was at 23:07:01 ---------- L-LumieRe' Alıntı: aleykumselam mustafa abı hos geldın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum
site yönetimi saati ileri almayı ihmal etmissiniz ---------- Post added at 23:07:42 ---------- Previous post was at 23:07:01 ---------- L-LumieRe' Alıntı: aleykumselam mustafa abı hos geldın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: Nasılsın Adaş Genişletmek için tıkla ... ıyıyım valla takılıyorum foruma.. Sen nasılsın
hasane51' Alıntı: Nasılsın Adaş Genişletmek için tıkla ... ıyıyım valla takılıyorum foruma.. Sen nasılsın
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... Konuyu bir saat erken açtık
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... Konuyu bir saat erken açtık
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin Gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin Gökçen
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hos geldın gokcen abım ıyılık mustafa abı senı sormalı
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. erkencisiniz bu gece Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hos geldın gokcen abım ıyılık mustafa abı senı sormalı
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Aleykumselam hoşgeldin Gökçen Genişletmek için tıkla ... abi dün yoktun erken yattın herhalde
m542tf' Alıntı: Aleykumselam hoşgeldin Gökçen Genişletmek için tıkla ... abi dün yoktun erken yattın herhalde
Hasan Üye Bende iyiyim ama yarın yazılı var şimdilik notlar şöyle M.Güvenlik : 85 Ingilizce : 55 demokrasi : 35 O 85 te kopyayla
Bende iyiyim ama yarın yazılı var şimdilik notlar şöyle M.Güvenlik : 85 Ingilizce : 55 demokrasi : 35 O 85 te kopyayla
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsınız Mustafa abi, Hasan ve Hasan. Genişletmek için tıkla ... hamdolsun