ios6 haziranda duyurulacak mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ios6 haziranda duyurulacak mı
Haziranda WWDC kongresi var ve Apple her zaman olduğu gibi büyük duyurularını bu kongrede yapıyor. Duyumlara bakılırsa bu kongrede iOS 6′nın duyurusu yapılacak.

Apple 11 Haziran için San Francisco’daki Moscone Center’i tuttu. Apple büyük bir duyuru yapacağı zaman bu merkezi kiralıyor ve herkesi buradan şaşırtıyor. Apple iOS 5′i geçen yıl bu salonlardan duyurmuştu ve iMessage, gazete bayii, bildirimler ve bir çok diğer özelliği ilk olarak Moscone Center’dan duymuştuk.
Apple’ın her yıl bir yenilik yaptığını düşünürsek iOS 6′yı bu konferansta tanıtması çok büyük olasılık. Elbette iPhone 5 için de bir şans var ancak bu dedikodular çok asılsız gözüküyor.

Kaynak: Trusted Reviews

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 5 için erken. iOS6 duyurulursa iyi olur bence. iPhone 4'ü bir de iOS6 ile görmek isterim :)

fnldstntn

Üye
İos 6 için bence daha erken apple ios 5 in ekmeğini daha çok yer heniz ios 5 e 2 güncelleme gelde daha çok yolu var...

61semih

61semih

Üye
iphone 5 nezaman cıkar bılemem fakat en az 4,3 inç olmadıktan sonra almam.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
kmesne

kmesne

Üye
ıpod 5 cıkarmı acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone5 4inç olucak diye okudum biryerde ama gercekte olmayabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekran büyüklügü konusunda nokia zincirlerini kırdı ve 4.3" lumia900ü çıkardı appledan da böyle bir degişim gelebilir bana göre de 4.3" ekran boyutu ideal

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ekran büyüklügü konusunda nokia zincirlerini kırdı ve 4.3" lumia900ü çıkardı appledan da böyle bir degişim gelebilir bana göre de 4.3" ekran boyutu ideal

inşallah gelir. ama seneye gelsin. bu sene yeni telefon alamam. YGS ve LYS var :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt