Apple ios6'da wp'den neler aşırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
Onemli olan wpnin varligi microsoftun degil :zzz: patent alinmadigina gore calinti degil |-) patent alindigi halde kullanilsaydi calinti olurdu sonucta mahkemelik durum olmadigina gore vesveselere gerek yok |-)

- - - Eklendi - - -

Fan falan degilim laflarina dikkat et. Ne fanlar var agzimi acmiyorum koru korune biseye baglanan. Burda bisey tartisiyorum. Dikkatli oku.

tamam şamarlarsın benüde Şamar Oğlan

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Ama hakkini vermek istiyorum wp gibi duzenli ve guzel olan baska bir sistem yok facebook senkronizasyonu konusunda

- - - Eklendi - - -

tamam şamarlarsın benüde Şamar Oğlan

Saygili ve seviyeli olursaniz cok iyi olur.

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
iyi de o symbianda da var :D people öyle bişey değilki

Biliyorum rehbere girdiginde son paylasimlarini vs. Gorebiliyorsun ya da hemen bisey yazabiliyorsun .

- - - Eklendi - - -

Tamam iste kendiniz de dediniz people ile alakasi yok ios 6 daki senkronizasyonun :) people daha iyi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp'deki senkronizasyonu kariştirma bence cunku sadece rehberle sınırlı degil android gibi ornek bir resim cektin hemen tek tuşla istedigin sosyal agda paylaşabilirsin kişilerinin aktivitelerini gormen icin hicbir şey yapmana gerek yok online olmasanda rehberinde kişilerin anlik sosyal ag aktivitelerini gorebilirsin online olmadan duvarlarina yazabilirsin. Yani telefonun tamamen enntegre ayrica senin rehberini face ve diger sosyal aglarla senkronize etmene gerek yok bunlarin hepsini rehberine yeni birisini ekledigin anda wp yapiyor zaten

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Yok onlari biliyorum abi :) de online olmadan bu is nasil oluyor cozemedim :hmmm

Lumisland

Lumisland

Üye
ios6 senkronizasyonunu görmedim ama ne microsoftu ne apple ı ne ios ne wp yi savunmaya gerek yok her sistem birbirinin güzelliklerini taklit ediyor. Android ios oyun ve uygulamalarını,ios wp nin sosyalliğini,wp iosun kapalılığını.. Bu da normal buna rekabet denir.. Samsung un s voice i resmen fikir hırsızlığıdır ama herkes bunu doğru bişey gibi savunabiliyor. Onun için bırakalım çalan çalsın rekabet kızışsın inanın biz karlı çıkarız.

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Haklisin kardesim sonuna kadar ;) ama samsung bunu cok yapiyor :zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Acaba kaydedip internet erisimi saglaninca mi paylasiliyir ki :hmmm

valla şüpheleniyorum bu telefonun heryeri internet kullaniyor belki bataryasi bile kullaniyordur:D
Belki de bunun icin abd'de operatorler bu telefonu kontratli satmak icin simfree satmiyorlar

doctorrr

doctorrr

Üye
herşey dızında güzel efenim işte tartışma diye buna diyorlar heralde yalnız benim devreler yanndı biriniz su versin bana :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herşey dızında güzel efenim işte tartışma diye buna diyorlar heralde yalnız benim devreler yanndı biriniz su versin bana :D

devreler yanmadan evvel elektrik akımını kesmen gerekirdi sanırım kaçak akım rölesi yoktu :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hepsi birbirinden alıyor zaten

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
doctorrr

doctorrr

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt