Biktim Artik Bu Hayattann ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Biktim Artik Bu Hayattann ..

O Kadar Cok Sorunum Varkiii .. Bunlari Bir Sirdas Diyebileceqim Dostumla Bile Konusamiyorumm ..

Bir Yadan Aile Bir Yandan Ask Sevqi .. Diqer Yandan Okul Derdii .. Bir Yandan Is Derdii ..

Ve Bir Yandanda Gurbet Derdi .. Beni Cok Yipratti .. Olmek Istiyorum Desem Yeridirr ..

Ne Yapmaliyimm .? Tecrubeli Abilerimden Kardeslerimden Yardim Bekliyorumm ..

[video=youtube;0FgO1utMlUE]http://www.youtube.com/watch?v=0FgO1utMlUE[/video]

viktoreznov

viktoreznov

Üye
Allah'a sığın.

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon, Mazlum Somer ve vapur dumanı
TheCower

TheCower

Üye
Yukarda cevabı verilmiş konu kilit

Sofya-

Sofya-

Üye
Tek dostun kendin ol. Kimseyede güvenme. Sorunlarınıda kendin çöz. Hayattan bunaldım değil, hayat çok güzel diyeceksin bi de.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tek dostun kendin ol. Kimseyede güvenme. Sorunlarınıda kendin çöz. Hayattan bunaldım değil, hayat çok güzel diyeceksin bi de.

:nono: her insan bir dosta ihtiyaç duyar insan sorunları içine atar paylaşmazsa bunalıma girer, Arkadaşın çektiği sıkıntıda o yüzden dertlerini paylaşacak bir dost bulamamış. Şu şekilde söyleseydin doğru olurdu herkesi dost bilme.

Arkadaşım sana tavsiyem Allah ve Rasulünü manevi dostlar edin her zaman yanında olduklarını unutma!
Ama yaşadığın çevrede seni dinleyen seni anlayan ve söyediklerine değer veren kişi veya kişilerle arkadaş ol.

• Beğen
Tepkiler: s@hr@, Mazlum Somer ve FatoŞ
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Şükretmekle başla işe..sorunlarını gözünde büyütmemekle de devam et sonrası gelir..

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve Mazlum Somer
papakudioflu

papakudioflu

Admin
önce kendinle barış kendi kendinin dostu ol o zaman insanlar seninle dost olmak isteyecek sende aralarından seçiceksin

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Evvelce Bıkma.. Bu Hayattan Hayatın Yaptığı Birşey Yokki Hayatın İçindekilerde Sorun ..
Dostsuz Olmaz Lakin Belinide Çok Dostlara Bağlama..
İlk Rabbin Var.. Her halinden Haberdar Olan Rabbin.. Elbette Bu Günlerde Geçecek .. Dik durmaya Bak..
Herşey Sana Ters Olabilir.. Dayanmaz Haldede Olabilirsin Lakin Emin Ol İnşAllah Geçecektir...

Rabbi Rahim Yar ve Yardımcın olsun..
ALLAH Bıkkınlığını Alsın Evvela Senden..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Olsun Dikdur Yine de Sen .. Ne uğruna Olursa Olsun Dikdur.. Biliyorum Çok Zor Gelecek Dikdurmak Lakin.. Dikdurmazsan da Olmaz ki..

• Beğen
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
psikiyatriye git faydasını görürsün.Ne kadar inançlı bir insan olsamda gerçekten herşeyden mutsuzdum.Doktora gittim obsesif kompulsif ve anksiyete bozukluğu için antidepresan tedavisine başlattı.Suan biraz daha iyiyim gibi.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Olsun Dikdur Yine de Sen .. Ne uğruna Olursa Olsun Dikdur.. Biliyorum Çok Zor Gelecek Dikdurmak Lakin.. Dikdurmazsan da Olmaz ki..

Yorum Icin Cok Tesekkurler .. Ama Dediqim Gibi Ben Ne Yapsam Sonu Hep Husran Oluyorr ..

Ne Yapsam Benimle Dalqa Geciliyorr .. Su Siralar Okulda Kotu .. Ustune Ustun Sinavlar Basladi ..

Ve Ben Hala Bu Sorunlarimdan Dolayi Ne Okula Nede Baska Bir Seye Adapte Olabiliyorumm ..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Yorum Icin Cok Tesekkurler .. Ama Dediqim Gibi Ben Ne Yapsam Sonu Hep Husran Oluyorr ..

Ne Yapsam Benimle Dalqa Geciliyorr .. Su Siralar Okulda Kotu .. Ustune Ustun Sinavlar Basladi ..

Ve Ben Hala Bu Sorunlarimdan Dolayi Ne Okula Nede Baska Bir Seye Adapte Olabiliyorumm ..
Rica Ederim ..

Biliyorum Hüsran Olduğunu Şimdi Diyeceksin Ki Nereden Biliyorsun .. Çünkü Bu Yazdıklarını Bende Yaşıyorum ..
Dalga Geçsinler.. Rabbin Yok mu .. ? Çalışmaya Bak Biliyorum Çok Zor Gelecek Lakin Hayatın Elinden Gidiyor.. Kim İçin Bir Kaç İnsan İçin mi ? Yazık olmaz mı Hayatına ? Sorunlarını At.. Atmaya Çalış .. İyi Gelecektir..

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Rica Ederim ..

Biliyorum Hüsran Olduğunu Şimdi Diyeceksin Ki Nereden Biliyorsun .. Çünkü Bu Yazdıklarını Bende Yaşıyorum ..
Dalga Geçsinler.. Rabbin Yok mu .. ? Çalışmaya Bak Biliyorum Çok Zor Gelecek Lakin Hayatın Elinden Gidiyor.. Kim İçin Bir Kaç İnsan İçin mi ? Yazık olmaz mı Hayatına ? Sorunlarını At.. Atmaya Çalış .. İyi Gelecektir..

Hele Sukur Beni Anlayan Bir Insann .. Hicbirseyden Tat Alamiyorumm .. Sanki Hersey Benim Inadima Oluyorr ..

Ailemle Konusmaya Calisiyorum Bana Takma Gecer Diyorlar Ve Gecistiriyorlarr .. Yasamayan Bilemezz ..

Bu Yaz Ve Beni En Cok Uzen 2 Sene Boyunca Turkiyeye Gelemeyecek Olmam .. Cikan Bir Sorun Yuzunden ..

3 Sene Memleketimden Uzak Kalmak Zorundayimm :( Ve 1 Sene Sonra Benim Nisanim Olacakti Memlekette ..

Artik Oda Olmayacakk .. Sevdiqimin Ailesini Zar Zor Ikna Etmisken Bu Enqel Cikti Karsimaa .. :(

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Hele Sukur Beni Anlayan Bir Insann .. Hicbirseyden Tat Alamiyorumm .. Sanki Hersey Benim Inadima Oluyorr ..

Ailemle Konusmaya Calisiyorum Bana Takma Gecer Diyorlar Ve Gecistiriyorlarr .. Yasamayan Bilemezz ..

Bu Yaz Ve Beni En Cok Uzen 2 Sene Boyunca Turkiyeye Gelemeyecek Olmam .. Cikan Bir Sorun Yuzunden ..

3 Sene Memleketimden Uzak Kalmak Zorundayimm :( Ve 1 Sene Sonra Benim Nisanim Olacakti Memlekette ..

Artik Oda Olmayacakk .. Sevdiqimin Ailesini Zar Zor Ikna Etmisken Bu Enqel Cikti Karsimaa .. :(

anlarım Ne zaman istersen de dinlerim .. Yardımcı Olmaya çalışırım ..Evet Yaşamayan Bilemez.. Haldende Anlamaz ya neyse..
ah Aileler Anlamıyorum Lakin Yine olsun Diyeceğim .. Belki Kızacaksın .. Haklısın da elden birşey gelmez ki ..
Gelirsin ya dünyanın sonu değil ya..Sorunlar Çıkabilir Gayet Normal ..Olur Ya İnşAllah Olur ... Beklersiniz.. İkna Edersin ..
Engeller Aşabilirsin Üç Harf İle Lakin Dua..
Hem Çok Dert Etme. Hem Bizimki Der ise Elleri Ayakları Olmayan İnsanlar Ne yapsınlar .. Onlar Diyorlarki Engelimiz Olmasaydı da Mutlu Olsaydık .. Herşey Üsttümüze Gelseydi Şükretmek LAzım Gelir. .

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Allah bize zor zamanlarda ona sığınmamız için dua nimetini lütfetmiştir . En iyi yapabileceğin şey Allah'a sığınıp dua etmektir.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve FatoŞ
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

anlarım Ne zaman istersen de dinlerim .. Yardımcı Olmaya çalışırım ..Evet Yaşamayan Bilemez.. Haldende Anlamaz ya neyse..
ah Aileler Anlamıyorum Lakin Yine olsun Diyeceğim .. Belki Kızacaksın .. Haklısın da elden birşey gelmez ki ..
Gelirsin ya dünyanın sonu değil ya..Sorunlar Çıkabilir Gayet Normal ..Olur Ya İnşAllah Olur ... Beklersiniz.. İkna Edersin ..
Engeller Aşabilirsin Üç Harf İle Lakin Dua..
Hem Çok Dert Etme. Hem Bizimki Der ise Elleri Ayakları Olmayan İnsanlar Ne yapsınlar .. Onlar Diyorlarki Engelimiz Olmasaydı da Mutlu Olsaydık .. Herşey Üsttümüze Gelseydi Şükretmek LAzım Gelir. .

Kesinlikle Doqrudur .. Suan Aldiqimiz Nefese Bile Sukretmeliyiz .. Ve Halimizden Sikayetci Olmamaliyiz ..

Ama InsanOqlu'Nun Sabrida Bir Yere Kadardir .. Belki Actiqim Onceki Konumu Okudunuz .. Ben Ikna Etmek Icin Neler Cektim Nelerr ..

Dayak Mi Yemedim Rezil Mi Olmadimm .. Ve Daha Nice Kotu Seyy .. Tam 'Valla Sorunlar Bitti Derken' Bu Turkiye Sorunu Cikti ..

2 Sene Beklersem Yas Olur 22 Ondan Sonra 3 Sene Okulum Var Onuda Beklemek Zorundayimm ..

E Ben Beklerimm Ama Sevdiqim Belki Beklemek Istemez .. Hadi Oda Istedi .. Ailesi Hic Istemezz ..

Herkes Murvette Murvet Diyorr .. Ve Bu Sadece En Kucuk Problemim ..

Suan Tek Yaptiqim Sey Gune Bismillah'La Baslayip Gece Dua Ederek Bitirip Gunde 5 Vakit Namaz Kilmakk ..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Kesinlikle Doqrudur .. Suan Aldiqimiz Nefese Bile Sukretmeliyiz .. Ve Halimizden Sikayetci Olmamaliyiz ..

Ama InsanOqlu'Nun Sabrida Bir Yere Kadardir .. Belki Actiqim Onceki Konumu Okudunuz .. Ben Ikna Etmek Icin Neler Cektim Nelerr ..

Dayak Mi Yemedim Rezil Mi Olmadimm .. Ve Daha Nice Kotu Seyy .. Tam 'Valla Sorunlar Bitti Derken' Bu Turkiye Sorunu Cikti ..

2 Sene Beklersem Yas Olur 22 Ondan Sonra 3 Sene Okulum Var Onuda Beklemek Zorundayimm ..

E Ben Beklerimm Ama Sevdiqim Belki Beklemek Istemez .. Hadi Oda Istedi .. Ailesi Hic Istemezz ..

Herkes Murvette Murvet Diyorr .. Ve Bu Sadece En Kucuk Problemim ..

Suan Tek Yaptiqim Sey Gune Bismillah'La Baslayip Gece Dua Ederek Bitirip Gunde 5 Vakit Namaz Kilmakk ..
Şükretmeliyiz.. Belkide Sınıyordum Rabbim.. Bakalım Kulum Sabr Edecek mi Benden Gelene Diyordur.. Sabr Lazım Gelir..
Önceki Konumu Bilmiyorum Vallahi Baktıysamda Hatırlamıyorum..
Sevda Uğruna Dayakta Yenir ,REzil de olunur.. Sorun bitmez ki .. Rahatlık Yoktur İnsan Oğluna.. Bu kadar açgözlü iken.. Çok Şey İstiyorken ..
Ailesini İkna Etmeye Çalış .. Zor olursada birşeycik olmaz diller dök .. Nişan Yapıp Okula Devam Edersin..
inşAllah Olacak Yüreğini Ferah Tut..
Ne mutlu Sana .. İnşAllah huzura Erişeceksin.. Bak bir KArdeş Edindin Duacınım Bundan Böyle..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...