Biktim Artik Bu Hayattann ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Şükretmeliyiz.. Belkide Sınıyordum Rabbim.. Bakalım Kulum Sabr Edecek mi Benden Gelene Diyordur.. Sabr Lazım Gelir..
Önceki Konumu Bilmiyorum Vallahi Baktıysamda Hatırlamıyorum..
Sevda Uğruna Dayakta Yenir ,REzil de olunur.. Sorun bitmez ki .. Rahatlık Yoktur İnsan Oğluna.. Bu kadar açgözlü iken.. Çok Şey İstiyorken ..
Ailesini İkna Etmeye Çalış .. Zor olursada birşeycik olmaz diller dök .. Nişan Yapıp Okula Devam Edersin..
inşAllah Olacak Yüreğini Ferah Tut..
Ne mutlu Sana .. İnşAllah huzura Erişeceksin.. Bak bir KArdeş Edindin Duacınım Bundan Böyle..

Bu Gurbette Sizin Gibi Insanlar Cikmiyor Insanin Karsisina .. Burda Herkes Bir Cikar Pesinde .. Insanlik Olmus Diyorlar Memlekette ..

Burda Insanlik Gebermiss .. Cook Tesekkur Ediyorumm .. Bende Aynen Oyle DUA'Cinim/DUAcinizim ..

Dediqiniz Gibi Belki ALLAH'im Beni Siniyordur .. Sabir Ve Merakla Bekliyorumm ..

Bakalim Ne Cikacak Karsima
..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

FatoŞ

FatoŞ

Üye

Bu Gurbette Sizin Gibi Insanlar Cikmiyor Insanin Karsisina .. Burda Herkes Bir Cikar Pesinde .. Insanlik Olmus Diyorlar Memlekette ..

Burda Insanlik Gebermiss .. Cook Tesekkur Ediyorumm .. Bende Aynen Oyle DUA'Cinim/DUAcinizim ..

Dediqiniz Gibi Belki ALLAH'im Beni Siniyordur .. Sabir Ve Merakla Bekliyorumm ..

Bakalim Ne Cikacak Karsima
..
Çıkmaz ki Gurbetlik Zor Biraz..İnsanlık Ölmüş Evet..
Rica ederim Ne demek Sana Yardımcı Olduysam Ne mutlu bana..evet sınıyordur belkide..Sabır Lazım Gelir.

Bakalım Allah Yar ve yardımcın olsun ..

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Çıkmaz ki Gurbetlik Zor Biraz..İnsanlık Ölmüş Evet..
Rica ederim Ne demek Sana Yardımcı Olduysam Ne mutlu bana..evet sınıyordur belkide..Sabır Lazım Gelir.

Bakalım Allah Yar ve yardımcın olsun ..

Cumlemizin Yar Ve Yardimcisi Olsun ..

Ben Durust Yasiyorum Bunu Basklari Gormuyor .. Bitek Allah'im Ve Ben Biliyoruz ..

Beni Ne Olarak Bilselerde Umrumda Dql ..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Cumlemizin Yar Ve Yardimcisi Olsun ..

Ben Durust Yasiyorum Bunu Basklari Gormuyor .. Bitek Allah'im Ve Ben Biliyoruz ..

Beni Ne Olarak Bilselerde Umrumda Dql ..
Sağol Allah Razı Olsun :)
Dürüst Yaşamak İyidir.. Başkaları Görmessin bir yüreğin birde rabbin bilsin Yeter.. Ha birde sevdiğin tabi:)

Umrunda Olmasın .. Bırak Nasıl Bilirlerseler bilsinler ..

---------- Post added at 18:43:38 ---------- Previous post was at 18:39:49 ----------

Ve daim Bizlere Dürüst Yaşamayı Nasip Etsin Rabbim ..

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Sağol Allah Razı Olsun :)
Dürüst Yaşamak İyidir.. Başkaları Görmessin bir yüreğin birde rabbin bilsin Yeter.. Ha birde sevdiğin tabi:)

Umrunda Olmasın .. Bırak Nasıl Bilirlerseler bilsinler ..

---------- Post added at 18:43:38 ---------- Previous post was at 18:39:49 ----------

Ve daim Bizlere Dürüst Yaşamayı Nasip Etsin Rabbim ..

Her Insanin Temel Yasama Sekli Gibi .. Tek Amacim Durust Ve Guvenilir Yasamakk .. Umarim Bunu Basaririm ..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Her Insanin Temel Yasama Sekli Gibi .. Tek Amacim Durust Ve Guvenilir Yasamakk .. Umarim Bunu Basaririm ..
Evet En Temel Yaşama Şekli Gibi.. Ne Mutlu Sana.. Rabbim Her İnsana Dürüst Ve Güvenilir Bir Yaşam Sürdürmelerini Nasip Etsin ..

• Beğen
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
intihar.İntihar et.

---------- Post added at 21:19:05 ---------- Previous post was at 21:16:40 ----------

Bak ya da bir ihtimal daha var oda yaşamak.aşk meşk yalan sakın kanma erkeklere ailenlede aranı iyi tut yapman gereken bunlar kaderin seni bulur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
intihar.İntihar et.

---------- Post added at 21:19:05 ---------- Previous post was at 21:16:40 ----------

Bak ya da bir ihtimal daha var oda yaşamak.aşk meşk yalan sakın kanma erkeklere ailenlede aranı iyi tut yapman gereken bunlar kaderin seni bulur.

:hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle herşey şimdikinden bile daha kötü olabilirdi bunu bir düşün,sahip oldukların mı fazla yoksa olmadıklarınmı.yani en azından sağlam ve sağlığı yerinde birimisin.bunları bir düşün bence.eğer tüm uzuvların vede sağlığın yerinde ise mutlu olmaman için bir sebep yok zaten.yada olaya şöyle bakalım bu dertlerinden kurtulmak için şimdi sahip olduklarından hangisini vermek istersin.bir göz,bir bacak yada bir kol............. yada........3 ü birden.Eğer bunlar sende tamam sa eğer,sen zaten mutlu olmalısın.ben boşa konuşuyormuşum.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle herşey şimdikinden bile daha kötü olabilirdi bunu bir düşün,sahip oldukların mı fazla yoksa olmadıklarınmı.yani en azından sağlam ve sağlığı yerinde birimisin.bunları bir düşün bence.eğer tüm uzuvların vede sağlığın yerinde ise mutlu olmaman için bir sebep yok zaten.yada olaya şöyle bakalım bu dertlerinden kurtulmak için şimdi sahip olduklarından hangisini vermek istersin.bir göz,bir bacak yada bir kol............. yada........3 ü birden.Eğer bunlar sende tamam sa eğer,sen zaten mutlu olmalısın.ben boşa konuşuyormuşum.

Yokk Ne Bosu Kardesim .. Keske Herkes Senin Gibi Konussa ..

Aynen Dediqin Gibi Sukurler Olsun Yine Bu Halime .. Genel Konusuyorumm .. InsanOqlu Nankor Diye Bosuna Dememisler Isteee ..

Intihar Olayina Gelincee .. Dertlerim Olabilirr .. Ama Intihar Edince Obur Tarafta Cezam Buyuk Olacakk Bunu Biliyorumm ..

Ve Kacmaktir Intihar Olayi .. Kacmak Korkaklikk ..

Ben Kalip Mucadele Etmekten Yanayimm 'Daima' ..

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Gülmem Geldi Birden intihar et diyen üye.. Kanma demiş erkeklere :) Güldüm Valla :)

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
  • Beğen
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
oha erkek çıkmışla bu olum yanında olsam şaplak atarım sana hacı neye üzülüyon gül geç yaw takma bişeyi bak onlarsenden bişe ister hep istekleri bitmez sen yapman gerekeni yapmaya çalış bide seni seven buursan kralsın.Sakın ama sakın kendini ezdirme.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Bende ondan güldüm :) evet İnsanlık Halidirde Görünce gülesim Geldi :)

Benimde :)

Ezdirmiyorum Kardesim Zaten .. Hicbir Insan Ezilmemeli ..

Insanlar Sadece Birseyleriyle Ustundurler .. Zekiler, Akillilar , Akilli Olupta Aptallik Yapanlar ..

1 - Iyi Insan ( Zeki )

2 - Kendini Gelistirecek Insan ( Akilli )

3 - Gereksiz Insan .. ( Akilli Olup Aptallik Yapan )

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
bu hayatta dost falan yok yalan en iyi dostum beni arkamdan vurdu artık hiçbir insana güvenmiyorum.

• Beğen

ackromic

Üye

Cevap Vermek Zorunda Dqlsin .!

Saqolun Arkadaslar .. Ama Dediqim Gibi Zaten Burda Yalnizim Bir Tek Dostum Bile Yok

hiç yıllardır bakmadığım foruma konu dışında takılırken bu konu yüzünden giresim geldi kardeşim sen şükret ah benim öle tanıdıklarım varki dert tasa bitmez seninkinden daha dertli bi hayatım var ama acıyorum bi yabancı müzik sağ elimi sol kalbime koyup 3 kez nefes alıyorum bunu yap iyi geliyor bi anlatsam iyi olucak fakat aslını sölemek gerekirse türkçeyi katlettiğini gördüğüm için üye oldum yanlışlıkla yapmamışsın Saqolun nedirki ALLAH Aşkına bırakın artık şunları nese iyi forumlar sanırım üyeliğimi bulduma göre burda vakit harcıyabilirim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
hiç yıllardır bakmadığım foruma konu dışında takılırken bu konu yüzünden giresim geldi kardeşim sen şükret ah benim öle tanıdıklarım varki dert tasa bitmez seninkinden daha dertli bi hayatım var ama acıyorum bi yabancı müzik sağ elimi sol kalbime koyup 3 kez nefes alıyorum bunu yap iyi geliyor bi anlatsam iyi olucak fakat aslını sölemek gerekirse türkçeyi katlettiğini gördüğüm için üye oldum yanlışlıkla yapmamışsın Saqolun nedirki ALLAH Aşkına bırakın artık şunları nese iyi forumlar sanırım üyeliğimi bulduma göre burda vakit harcıyabilirim

Onerin Icin Tesekkurler .. Ama Diqer Harfi Kullanmamamin Bir Sebebi Var .. Yoksa Turkce'Yi Katlettiqim Falan Yokk ..

Yurt Disinda Kaldiqim Icin Unlu Harflerin Hicbiri Yok Klavyemde ..

Ve Gecen Nette Su Sozu Buldum : Insanin En Yakin Dostu ; Arkadasi, Kankasi, Abi, Kardesi Dqldirr ..

Insanin En Yakin Dostu Cektiqi Acilardirr .. Cunku O Acilar Insani Olqunlastirirr ..

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
intihar.İntihar et.

sen et o zaman :off:

• Beğen

Otuz

Üye
derdine büyük deme dön derdine deki senden büyük Rab'bim var de ve mutlaka içini dökecek bir arkadas bul bulamazsan beni bul sana yardımcı olurum kardeşim insanlık ölmedi beee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...