DART67
Üye
selam arkadaşlar nasılsınız
Aleyküm Selam iyiyiz Allah'a şükür siz .?
selam arkadaşlar nasılsınız
allah allah ilginç benim iç dememin sebebi sadeceuyku için değil kahve odaklanmayi artırır hemde vücut direncini mesela ben spora gitmeden evvek 3 4 fincan kahve içerim tabi türk kahvesi olasa daha iyi ama her zaman onu icemiyorum
aslında yine de deneyebilirim
Yatılı okulda nerden bulayım be abi Türk kahvesiniaslında yine de deneyebilirim
uykusunu açmak isteyenler elma yiyebilirler, kahveden daha etkili
Aleyküm Selam iyiyiz Allah'a şükür siz .?
canım türk kahvesi olmasa da sade nescafe de iyi gelir
----------Eklendi @ 01:26:47 ---------- Yazıldı @ 01:26:14 ----------
evet o da bi yöntem

bu arada acıktım ben![]()
vallaha 5 ten beri yemek yemiyorum bende çok acıktım ama yiyemem
Gececi ve genç kardeşlerim kendinize iyi bakın. İyi sabahlar.

Gececi ve genç kardeşlerim kendinize iyi bakın. İyi sabahlar.
istediğim fiziğe ulaşmam için 5 kilo vermem lazım akşam 5 ten sonra hocam yasakladı yemek yememi
İyi bakalım İnşallah ulaşırsın istediğine
Benim abim de fransız... Lokantası varBu aralar Fransadan katılıyorum. İstanbulu terk eyledim.
Maşallah Allah gayretlerinin sonucunu versin inşallah Mustafa.
Sağol abi tavsiyen için ama zaten alışkınım uykusuzluğa ben 1 saat uykuyla dersanede 3 saat tam verim ders dinleyip ikisinde de soru çözdüm yani alışkın biraz bünyem küçüklükten
Bu aralar Fransadan katılıyorum. İstanbulu terk eyledim.
Sağol abi tavsiyen için ama zaten alışkınım uykusuzluğa ben 1 saat uykuyla dersanede 3 saat tam verim ders dinleyip ikisinde de soru çözdüm yani alışkın biraz bünyem küçüklükten
Aleyküm selam kardeşim.selam arkadaşlar nasılsınız
Neyse ben yatıyorum biraz foruma vs bakıp çıkarım hepinize iyi geceler yeni gelenlere selam olsun
Neyse ben yatıyorum biraz foruma vs bakıp çıkarım hepinize iyi geceler yeni gelenlere selam olsun
birazdan ben de giderim 
Öyle olsun abi hoşçakalGececi ve genç kardeşlerim kendinize iyi bakın. İyi sabahlar.
İyi geceler...Neyse ben yatıyorum biraz foruma vs bakıp çıkarım hepinize iyi geceler yeni gelenlere selam olsun