FIFA 13'ten beklentileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
FIFA 13'ten beklentileriniz
Benim fazla beklentim yok.

Biraz daha zor olsun
Impact Engine geliştirilsin.

Bazı sitelerde gördüğüm üzere hakem modu isteyenler var. Ona kırmızı kart buna kırmızı kart :D

Türe

Türe

Üye
Benim fazla beklentim yok.

Biraz daha zor olsun
Impact Engine geliştirilsin.

Bazı sitelerde gördüğüm üzere hakem modu isteyenler var. Ona kırmızı kart buna kırmızı kart :D

hakem modu'da become a legend gibi olmalı o halde olacaksa . yalnız ben fifa 2008 den beri fifadan bişey beklemedim ve hala da beklemiyorum . peste aldığım zevki veremiyor bana malesef

India

India

Üye
fifadan tek beklentim var cl-uefa lisanslarının alınması. onun dışında göze çarpan eksikliği yok

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
sekinardi

sekinardi

Üye
Bende fifa 2008 den sonra pes'e geçmiş birisiyim .. Ama fazlada beklentim yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bende fifa 2008 den sonra pes'e geçmiş birisiyim .. Ama fazlada beklentim yok.

hakem modu'da become a legend gibi olmalı o halde olacaksa . yalnız ben fifa 2008 den beri fifadan bişey beklemedim ve hala da beklemiyorum . peste aldığım zevki veremiyor bana malesef

ben de 2008'de PES'e geçmiştim ama 2 sene önce FIFA'ya tekrar başladım. İyi ki başlamışım :)

fullwar

fullwar

Üye
FIFA az makyaj ve kadro güncellemesiyle çıksa bile gayet başarılı olacaktır. 12'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz gördük. Ama EA FIFA konusunda çok çalışıyor ve meyvelerinide alıyor. FIFA 13 yine süper olacak.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
FIFA az makyaj ve kadro güncellemesiyle çıksa bile gayet başarılı olacaktır. 12'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz gördük. Ama EA FIFA konusunda çok çalışıyor ve meyvelerinide alıyor. FIFA 13 yine süper olacak.

ooo Eray hoşgeldin. :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
fifacılar o kadar beğenmişki sadece kapağı değiştirip sunsalar kabul :ehe ki pesin bu sene yaptığı şey diyebiliriz o kadar az geliştirme

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
fifacılar o kadar beğenmişki sadece kapağı değiştirip sunsalar kabul :ehe ki pesin bu sene yaptığı şey diyebiliriz o kadar az geliştirme

teke tekte çalım biraz kolay bu sene. zorlaştırsalar iyi olur.

PES'e gelince;
Oyunun aynısını sunmuş gibiler. Ama sonunda 12 yazması satması için bir neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt