Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FIFA 13'ten beklentileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady
Üye
Konu Sahibi
FIFA 13'ten beklentileriniz
Benim fazla beklentim yok.
Biraz daha zor olsun
Impact Engine geliştirilsin.
Bazı sitelerde gördüğüm üzere hakem modu isteyenler var. Ona kırmızı kart buna kırmızı kart
hakem modu'da become a legend gibi olmalı o halde olacaksa . yalnız ben fifa 2008 den beri fifadan bişey beklemedim ve hala da beklemiyorum . peste aldığım zevki veremiyor bana malesef
India
Üye
fifadan tek beklentim var cl-uefa lisanslarının alınması. onun dışında göze çarpan eksikliği yok
sekinardi
Üye
Bende fifa 2008 den sonra pes'e geçmiş birisiyim .. Ama fazlada beklentim yok.
hakem modu'da become a legend gibi olmalı o halde olacaksa . yalnız ben fifa 2008 den beri fifadan bişey beklemedim ve hala da beklemiyorum . peste aldığım zevki veremiyor bana malesef
ben de 2008'de PES'e geçmiştim ama 2 sene önce FIFA'ya tekrar başladım. İyi ki başlamışım
fullwar
Üye
FIFA az makyaj ve kadro güncellemesiyle çıksa bile gayet başarılı olacaktır. 12'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz gördük. Ama EA FIFA konusunda çok çalışıyor ve meyvelerinide alıyor. FIFA 13 yine süper olacak.
FIFA az makyaj ve kadro güncellemesiyle çıksa bile gayet başarılı olacaktır. 12'nin ne kadar iyi bir oyun olduğunu hepimiz gördük. Ama EA FIFA konusunda çok çalışıyor ve meyvelerinide alıyor. FIFA 13 yine süper olacak.