c6-00 azerty klavye sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 azerty klavye sorunu
slm arkadaslar ben belcikada yasiyorum burda azerty klavye kullaniliyor
telefonuma turkce flash attim buda klavye tuslarinda yerlerin deyismesine sebeb oldu
bunu nasil duzelte bilirim yazma dilini fransizca yaptim ama bir deyisiklik olmadi
simdi klavye qwerty var bana ne onere bilirsiniz yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

anılbaran

anılbaran

Üye
türkiye için olan yazılımı at dicem ama zaten atmışın sanırsam :hmmm

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
türkiye için olan yazılımı at dicem ama zaten atmışın sanırsam :hmmm

evet ilk aldgimda azerty kilavye fransizcaydi turkce dil yokdu bende turkce dili yukledim bu seferde klavye qwerty sekli ile yazmaya masladi yani bazi harflerin yeri ve isaretler deyisti bunlari bulmakta zorlaniyom
acaba diyorum tekrar fransizca flash atsam sorunum duzelirmi cunku bir oteki diller duruyor telefonda buyuk ihtimalla turkce dilide kalacak telefonda sizin oneriniz nedir

anılbaran

anılbaran

Üye
valla bence dene dedigin gibi at flash şans :)

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
bencede yapacak baska bir sey kalmadi denemkten baska :)
flash attim ama malesef turkce dili gitti simdi bana sadece dil nasil yuklerim yada tekrara flash atarsam azerty kilavye lisini nerden bula bilirim.

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kendim yaptim sonunda NokiaFirmwareEditorStd turkce rof2 den dilini cikardim ve orjinal rof2 ye NokiaFirmwareEditorStd ile ekledim jaf programi ile flasladim yanliz phonenix ile olmuyor denemeyin orjinal dosyalar phoenix ile modifiyeli dosyalar jaf ile yuklene biliyor telefona

symbianlover

symbianlover

Üye
Fransız yazılımını indir, NFE'den Türkçe dili de at. Dili türkçe yazma dilini fransızca yap ^^

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Fransız yazılımını indir, NFE'den Türkçe dili de at. Dili türkçe yazma dilini fransızca yap ^^

ilgilendigin icin tesekkur ederim bende oyle yaptim ama ufak bir sorun var telefon bazen cok yavasliyor bazende beyaz ekranda takili kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt