biri benim icin suna turkce dili ekliye bilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
biri benim icin suna turkce dili ekliye bilirmi
slm arkadaslar c6-00 beyaz fransizca RM-612_42.0.004_prd.rofs2.V07 buna bir turlu turkce dili ekliyemedim
en son yaptigimda telefon acilmadi baya bir ugrastan sonra duzelte bildim benim yapa bilecegim birsey deyil anladigim kadariyla benim icin biri yapabilirmi germanyi cikartip turkce ekliyecek mumkunse simdiden tesekkur ederim. yada harfi harfine fotografli yada videolu anlata bilirsiniz. gerisini phoenixle ben hallederim.

joker.lg

joker.lg

Üye
kardeş onun için forumda cfw yapmışlar aynı versiyonlu rofs2 dosyasıni indir ve öyle flaşla şahsen ben n97 minide öyle yaptım oldu benimki ingiltere çıkışlıydı orjinal dosyaları yükledim ingilizce oldu sonra v30 (benim sürüm )lu bir dosya buldum öyle yaptım ama dikkat et benim rofs2 v01 ile bitiyordu ben v34 lu buldum sonra firmware editör ile v01 deki dosyaları sildim v34 teki dosyaları kopyaladim öyle oldu artık ayarlarsın birşeyler dikkat et yanlış birşey yapma

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onun için forumda cfw yapmışlar aynı versiyonlu rofs2 dosyasıni indir ve öyle flaşla şahsen ben n97 minide öyle yaptım oldu benimki ingiltere çıkışlıydı orjinal dosyaları yükledim ingilizce oldu sonra v30 (benim sürüm )lu bir dosya buldum öyle yaptım ama dikkat et benim rofs2 v01 ile bitiyordu ben v34 lu buldum sonra firmware editör ile v01 deki dosyaları sildim v34 teki dosyaları kopyaladim öyle oldu artık ayarlarsın birşeyler dikkat et yanlış birşey yapma

saol kardes ilgilendigin icin bende cok yol denedim hatta rof2 den turkce dili cikardim v6 ve bunu fransizca olan v7 e ekledim yada ekledigimi sandim bir cok formdan bakarak yaptim telefona yukledim ve telefonun hic bir fonksiyonu calisamaz hale geldi sarj bile almiyordu bir gun ugrastan sonra anca geri duzelte bildim o yuzden ben hazir istiyorum :) birde benim gsm nin klavyesi azerty buna uyumlu olsun istiyorum

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kendim yaptim sonunda NokiaFirmwareEditorStd turkce rof2 den dilini cikardim ve orjinal rof2 ye NokiaFirmwareEditorStd ile ekledim jaf programi ile flasladim yanliz phonenix ile olmuyor denemeyin orjinal dosyalar phoenix ile modifiyeli dosyalar jaf ile yuklene biliyor telefona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt