ikinci el n9 bulabilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el n9 bulabilirmiyim
arkadaşlar belki sıkılan vardır sıfırı biraz pahalı param yetmiyor satmak istiyen varmı acaba

pRime.

pRime.

Üye

hasan1111

Üye
Satıyorum kardeş 1000 tl ye . Dubaiden aldım pasaporta kayıtlı kesinlikle kapanma söz konusu değil. 15 gündür kullanıyorum tekrar dubaiye gidiceğim için iphone 4s almayı düşünüyorum . Kutusu tam takır orjinal herşeyiyle kargo benden. Düşünürsen hesap nomu gönderirim

cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
Satıyorum kardeş 1000 tl ye . Dubaiden aldım pasaporta kayıtlı kesinlikle kapanma söz konusu değil. 15 gündür kullanıyorum tekrar dubaiye gidiceğim için iphone 4s almayı düşünüyorum . Kutusu tam takır orjinal herşeyiyle kargo benden. Düşünürsen hesap nomu gönderirim

800 olurmu

hasan1111

Üye

Yok kardeş 800 e bulamassın helede böylesine temiz bir cihazı. Ben 870 tl ye almıştım dolar hesabı bu fiyata denk geliyordu. Türkiyede 1399 tl idi şuan 1450 tl civarı oldu sıfır fiyatları. İkinci elinide türkiyedeki fiyatına göre 1150 tl ye biyerde görmüştüm satıyordu ama cihaz nasıl bilemem. O fiyata düşnüyorsan sene sonuna kadar beklemen gerekecek çünki n8 leri o fiyata verenler var

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
geçen ben sattım 3 aylıkti. 1000 liraya cihaz çok temizdi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gittigidiyor , sahibinden gibi sitelerden bulabilirsiniz .

cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
neyse bi 3 ay sonra bakalım ozaman biraz daha düşer fiyatlar

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
2. eL aLnmaz Bu Tur CihazLar heLde GarantSi Yoksa.

denizci35

denizci35

Üye
ve bana kalırsa bir tane android telefon al film bile izlersin telefonda tv izlersin, adobe flash player yüklü bilgisayardaki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt