Atom Bebek BagLantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakamoz56

Üye
1 defaya mahsus oynarım ama hergün olmaz :)

yakamoz56

Üye
eziyet olack :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Ama 1 kişi daha ekLicen sadece .( hadi yaw kırma benim oLsaydı kendim yapardım .s
Lütfen.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
beyler ben üye oldum mu bilemedim yaa =)) üye olmak için hepsini doldurdum sonra gönder dedim biraz bekledi ve tekrar gönder dedim sonrada doldurduklarımın yanına "v" şeklinde mavi bir logo geldi. Ondan sonra gönder diyorum birşey olmuyor bende geri diyip giriş yapmaya çalışıyorum ama sadece şifrenin yanında aynı logo çıkıyor:( hiç bişey anlamadım valla.d.d

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben üye oldum mu bilemedim yaa =)) üye olmak için hepsini doldurdum sonra gönder dedim biraz bekledi ve tekrar gönder dedim sonrada doldurduklarımın yanına "v" şeklinde mavi bir logo geldi. Ondan sonra gönder diyorum birşey olmuyor bende geri diyip giriş yapmaya çalışıyorum ama sadece şifrenin yanında aynı logo çıkıyor:( hiç bişey anlamadım valla.d.d

bende üye oLamıyorum. NoLdu aCaba nokia kaLdırdımı üyeLigi?

yakamoz56

Üye
marist üyesin artık :)

yakamoz56

Üye
eyw kardeşimm

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Bugun iLk hediyemi aldım .d
100 sms + 50 mb data .

yakamoz56

Üye
hayırlı olsun :)
Ben hergün alıyorum ayıptır söylemesi ayrıca konuşma süresi :)

Nokia'dan kazandiginiz bugun 09.00-13.00 arasi gecerli sinirsiz konusma hattiniza yuklendi.
===================

Nokia'dan kazandiginiz 24 saat gecerli 50 MB data hediyeniz hattiniza yuklenmistir. Hediyenizi *123*23# yi tuslayip sorgulayabilirsiniz.

===============

Diğerini silmişim yoksa smsde var :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeesim süper vaLa ben yeni bu qüN aLdım. Buqunda bidaha oynadım bu sefer 3de qeLecekk .d coktan oynicaktım iste sorun vardı sorunuda kendim cözdüm .d sanada tskLer uyeLikk icin tekrardan..

yakamoz56

Üye
sevindim kardes.
Önemli değil :)

cihansarikaya

Üye
arkadaşlar site yazan haer seyi yaptım fakat gelen soruya evet dedikten sonra baglantı sormuyor ve oyuna girmiyor
yardımlarınızı bekliyorum oyunu 2defa kaldırıp kurdum

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Kapandı.

skyerdo

Üye
beyler bana yarın acil lazım bende internetden bağlanmıyor o yüzden cok lazım bi hayır sever mesaj atsada yardım etse giriş şifremi fln vericem yarın mutlaka lazım...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
oyun kapandı neyin peşindesiniz

Tuba

Tuba

Üye
Oyun kapandığına göre konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt