N8 belle flv uzantılı videoları açmama problemi?????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle flv uzantılı videoları açmama problemi?????????
Arkadaşlar belleyi yükledigimde böyle bi problem yoktu bütün videoları açıyordu ama dünden itibaren artık açmıyor videoyu açtıgımde ilk görüntü gözüküyo ve öyle kalıyo eskiden aynı videoyu oynatıyordu şimdi oynatmıyor ne alaka anlamadım netten flv player falan baktım ama belle için bulamadım eger varsa sizde yardım edebilirmisiniz veya bi çözüm yolu olan varsa(pc den çeviri hariç bi çözüm yolu)buraya yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm sen bu zamana kadar açtğını dua et bence ben 5 aydır belle kullanıym daha açtğını görmedım.pc dn dönüştürüp atıym.ve bu flv muhabbetı gercekten çok sıktı belle çıktğndan beri forum bu konuyla alt üst oldu ama bır çözüm bulunamadı yanı bu konuyu açmanın gereğı yk eskı konulara bır göz atabılırsin.duyduğum kadaryla bır iyileşme gelıcekmış sevrice pack dıye ama oda ne zman gelır bılmem artk.

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
nerden yaptık belle pişman oldum

uğur e

uğur e

Üye
yoo annadan ck daha güzel tek sorunu bu flv olayı bence

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
daha ne olsun şöyle mantıken düşünürsen bin tl veriyorsun hala ugraştıgımız sorunlara bak bu kadar donanımı düşünen bi insan böyle basit sorunları neden kullanıcıyla ugraştırır anlamış degilim yap şunun video oynatıcısını hepsini açsın ne ugraştırıyorsun milleti sanki istese yapamazlar bu kadar şikayet almalarına ragmen inatla hala mp4 diye tutturmuşlar anlamadım gitti

----------Eklendi @ 22:28:33 ---------- Yazıldı @ 22:27:21 ----------

madem donanımlı bir telmi yapıyosun kardeşim yeni özelliklermi arıyosun yapacaksın bütün uzantıları açabilen bi program al sana yeni bi tel özelligi ben bu nokia yayı bildim bileli bu video konusunda hiç bir ilerleme yapamadı

uğur e

uğur e

Üye
kardeş benm elimde bin liram olsaydı eğer direk HTC alırdım yemişim nokia yı ya :)

xmahmutx21

Üye
kanka nokia conveter pro factory i kullan ordan videoları flv ye çevirince sorun olmuyo

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
kanka nokia conveter pro factory i kullan ordan videoları flv ye çevirince sorun olmuyo
kardeşim teşekkür ederim tavsiyen için ama ben bilgisayardan çeviriyle ugraşmak istemiyorum yani tele kurabilcegimiz bi program olsa ve flv uzantılı videoları direk açsa pc ile ugraşmasak diye düşünüyorum çevirmeyle ugraşırsak bi sürü böyle program var

covar

covar

Üye
annaya dön o zaman dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt