N8 Belle Oynattığı Video Formatları Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Oynattığı Video Formatları Bilgilendirme
videolarda sorun yaşayan bi çok arkadaş var sanırım sürekli konular açılıyor bu hususta bu konuyu bilgilendirme amaçlı açıyorum bütün formatları denedim ve aşağıda belirttiğim formatları sorunsuz bi şekilde oynatıyor N8. Bazı arkadaşlar belle nin flv oynatmadığını belitmiş 960x540 boyutunda flv clip attım sorunsuz bi şekilde açılyor belle de bilginize.
Kısacası Bizim canavar sadece mpeg1 mpeg2 ve mov oynatmıyor videolarınızı resimdeki
formatlar doğrultusunda dönüştürürseniz sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bunun için ise Tipard HD video converter prosunu öneririm HD videolarınızı yine HD formatında sıfır pürüz ile dönüştürüyor kesinlikle görüntü kalitesini hiç bozmuyor fakat boyut baya büyük oluyor :) benim vazgeçilmez dönüştürücü promdur başkada kullanmam extra bazı özellikleride mevcuttur.

Ekli dosyalar

okancebi

okancebi

Üye
süper alet. ben ondan kendisini sertifikalamsını istiyorum bir tek onu yapamadı :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güzel kılavuz olmuş eline sağlık.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eyvallah,insanlar sorup duruyordu.artık adres belli

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Güzel kılavuz olmuş eline sağlık.

rica ederim kardeşim umarım bi faydası dokunur.

---------- Eklendi @ 22:20:50 ---------- Yazıldı @ 22:16:35 ----------

Eyvallah,insanlar sorup duruyordu.artık adres belli

rica ederim kardeş aynen bakıyorum sürekli konular açılıyor onu oynatmıyor görüntü var ses yok falan diye o yüzden tek tek deneyip bu konuyu açasım geldi benim de :)

StigmatA

Üye
tşkler gzel bir bilgilendirme olmuş.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tşkler gzel bir bilgilendirme olmuş.

rica ederim kardeş.

---------- Eklendi @ 19:42:27 ---------- Yazıldı @ 19:33:56 ----------

teşekkürler bu da faydalı olabilir bir zamanlar açmıştım bu konuyu
http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...-destekledigi-multimedya-codecler-509901.html

o verdiğin linkten walla bişey anlamadım :) çok karışık artı orda sadece oynatabildiği formatlar yazıyor. ben burada ses ve görüntü codeklerini belirttim mesela bi tane wmv videoyu dönüştür codec olarak wmv8 veya altı seç bakalım video açılacakmı ben sadece kısa ve öz olarak görüntü ve ses codeklerinin ne olması gerektiğini belirttim sonuçta codekler video formatından daha önemli biri farklı olursa görüntü yada ses alamayabilirsin tel o formatı desteklese bile bikaç yardım konusu görmüştüm mesela mkv görüntü var ses yok diye mkv nin sesi aac olmalı mp3 olursa ses alınmaz hatta ilk mkv dönüştürmemde ses mp3 teymiş tele attım aynen görüntü var ses yok sonra converter da ayarlara baktım bide aac var onu seçtim sorunsuz açıldı video. artı koskoca nokia bile bi formatı belirtmemiş dv digital video format ben denedim bunuda oynatıyor ama o linkte aradım bulamadım böle bi format. Biraz uzun konuştum sanırım :) Rica ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt