najanaja
Üye
N8 Belle Oynattığı Video Formatları Bilgilendirme
videolarda sorun yaşayan bi çok arkadaş var sanırım sürekli konular açılıyor bu hususta bu konuyu bilgilendirme amaçlı açıyorum bütün formatları denedim ve aşağıda belirttiğim formatları sorunsuz bi şekilde oynatıyor N8. Bazı arkadaşlar belle nin flv oynatmadığını belitmiş 960x540 boyutunda flv clip attım sorunsuz bi şekilde açılyor belle de bilginize.
Kısacası Bizim canavar sadece mpeg1 mpeg2 ve mov oynatmıyor videolarınızı resimdeki formatlar doğrultusunda dönüştürürseniz sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bunun için ise Tipard HD video converter prosunu öneririm HD videolarınızı yine HD formatında sıfır pürüz ile dönüştürüyor kesinlikle görüntü kalitesini hiç bozmuyor fakat boyut baya büyük oluyor
benim vazgeçilmez dönüştürücü promdur başkada kullanmam extra bazı özellikleride mevcuttur.
Kısacası Bizim canavar sadece mpeg1 mpeg2 ve mov oynatmıyor videolarınızı resimdeki formatlar doğrultusunda dönüştürürseniz sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Bunun için ise Tipard HD video converter prosunu öneririm HD videolarınızı yine HD formatında sıfır pürüz ile dönüştürüyor kesinlikle görüntü kalitesini hiç bozmuyor fakat boyut baya büyük oluyor
benim vazgeçilmez dönüştürücü promdur başkada kullanmam extra bazı özellikleride mevcuttur.Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.