C6,01 belle de video sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
C6,01 belle de video sorunu..
Arkadaşlar c6 ,01 e oviden güncelleme yaptım . Ama forumda ki arkadaşları bilgilendireyim belle de öyle her video yu izleyemiyorsun hd videoları ve flv uzabntıulı videoları izleyemiyorsun bilgilerinize bu yüzden ben eski sürümüne dowrangdade yaptımn

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hata yapmışsın bi kac güne kalmaz çözerlerdi o sorunu

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Benim için gerek yok neden dersen menü çok dağınık ve sorun süz kurulum gelecek sandım ayrıca tek tema ile sınırlandırılmış son bi şey yuvarlak yuvarlak ikonlar görmekten bıktım anna da ... En eskşi sürümüne 15 mb lik bi tema ile anna gibi görünüm kazandırabiliyorsun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar c6 ,01 e oviden güncelleme yaptım . Ama forumda ki arkadaşları bilgilendireyim belle de öyle her video yu izleyemiyorsun hd videoları ve flv uzabntıulı videoları izleyemiyorsun bilgilerinize bu yüzden ben eski sürümüne dowrangdade yaptımn
Ben çönürlüğü yüksek olmayan flv videoları izleyebiliyorum.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3][ı]
ben çönürlüğü yüksek olmayan flv videoları izleyebiliyorum.
[/ı][/sıze]

demekki c6 -01 de hd videonun farkına hiç varmadın 4 dakikalık bi video bende 80 mb ve süper kaliteli çözünürlükte hiç de sorun yaşamadan izleyebiliyorum

furkitare

furkitare

Üye
Anna gibi yar , Bağdat gibi diyar olmaz diyerekten annama geri dönüş yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Bende anna yükledim telefonun anası ağladı bazı yönlerden sonra ısınmaya başlamıştım ki belle gedi yükledim telefon tam belasını buldu bu kez sonra 14 .02 ye döndüm hiç bi sorunum yok çok da memnunum valla.....

furkitare

furkitare

Üye
En iyisi !! Bu nokia kaş yapayım derken göz çıkarıyor !!

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Daha da çıkarır bu gidişle eminim ben buna :)

bakomat

Üye
Bende anna yükledim telefonun anası ağladı bazı yönlerden sonra ısınmaya başlamıştım ki belle gedi yükledim telefon tam belasını buldu bu kez sonra 14 .02 ye döndüm hiç bi sorunum yok çok da memnunum valla.....
hocam nasıl döndün 14 002 ye bende memnundum ondan tam olarak nasıl yapabilirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

beyto__54

Üye
Dostum .mp4 e çevir. N8 bile sorun çıkarabiliyor. Mp4 de çok iyi 1280*720 HD video klipleri çok rahat izleyebiliyorum. Üstelik 4 dk video 140 mb. Bunlara bu kdar takılmayın netten araştırın dönüştürücü programlar var. Örn: Avs Video Converter, Xilisoft HD Video Converter gibi bir çok yazılım var. Tam bilginiz olmadan bunları buraya yazmanız bence yalnış. Bilmeyenler var onlarıda yalnış yönlendiriyorsunuz.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Önce oynatıyor 1dakka sonra oynatmıyor birde galeride foto yaklaştırırken lastik gibi geri atıyor sanki zoom u kısıtlamışlar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Ben eski kafalıyım telefon yönünden yeniliklere açılmadım sorun bende o zaman ama indirim direk atmak çok basit kolay geliyor o yüzden eski sürüm güzel geliyor bana belle den beklentilerim farklı y dı ama hoş olmamış benim için

safak1907

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var c6 01 belle kullanıyorum youtubenden video indirip mp4 çevirdim ve telefona attım video açıldı sonra 1 saat sonra denedim bu sefer ses var görüntü yok 1 saat önce açılan video şimdi açılmıyor ama bi çözüm buldum biraz saçma ama ben denedim işe yaradı video açılmadığı zaman bunu yapıyorum teli kapatıp açıyorum video açılıyor sizde istterseniz bi deneyin kalıcı bi çözüm lazım ama ben bunu buldum anca

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En eski sürümde qwerty olsaydı onu kullanırdım:-)

umutgencfb

Üye
c6-01 de dikey qwerty nasıl yazıyorsun çok küçük ve saçma olmuşş..yazmak çok zor..

aykutaktas_1989

Üye
düzgün bi tema yüklersen ve biraz kendini kasıp alışmaya çalışırsan gayet iyi ve hızlı yazılıyor.ayrica flv denemedim ama mp4 uzantılı hd videoları gayet iyi oyntıyor günler sonra bile takılma olmadan

kordanadam

Üye
025.007'nin 014.002'den kötü olan tarafı nedir ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt