Hangi Kredi Kartı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Kredi Kartı?
Yıllardır var sıcak para akışından vazgeçmeyen ben artık bir kredi kartı alma kararı vermiş bulunmaktayım.
İş bankası maximum kart aldım lakin ikincisi de olsun diyorum. Hatta üçüncüsü..
Lakin karar veremedim bir türlü.
Dedim ki birde dostlara sormak gerek. Zira akıl akıldan üstündür.
Avantajları ile cevaplar iseniz minnettar kalırım.
Daim bakamazsamda konuya, uğradığım ilk zaman bakarım. Cevap falan yazamaz isem affola.
Sağlıcakla Kalın..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Babam finansbank kullanıyor yıllardır. Çok avantajlı.

Satış sitelerinde ortak kampanya içeren kredi kartı Maximumdur. Yani çoğu sitede Maximum karta kampanya ve indirim yapılmaktadır.

Son olarak World kart da Maximumdan sonra satış sitelerinde kampanyaya dahil oluyor.

Senin yerinde olsam 3 kartıda alırım akıllı bir şekilde kullanırım, 3 kartın avantajını da kullanırım herşey çok uygun fiyata gelir.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Maximum kullanmaktayım zaten.
Finans'ı ise 10 kişiden dokuzu onaylamıyor.
Lakin World düşünmekteyim.
Teşekkürler Furkan.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aqa Kredi Kartlarinin Hepsi Aynidirr .. Sadece Buyuk Bankalar Bi Kac Kampanya Yapiyor O Kadarr .. :)

'Bence' Alma ..

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı yapmadan cevaplıyorum ki Mazlum belki daha sonra anlar da TURKCHE tarzı yazını değiştirip Türkçe'ye çevirirsin diye..
Konumuza gelecek olursak da teşekkürler yorumun için..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kredi kartlarının faydası olduğu gibi zararları da var. Gidip 3 kredi kartı alıp limitlerini sonuna kadar zorlayıp sonra faturaları karşılamayacak duruma düşecek olanların "kesinlikle kredi kartı kullanmamaları" gerekiyor.

Ağrı'dayım. Bir telefon buradaki telefoncuda 900 liraya, internette 600 liraya. Kredi kartı gerekiyor taksit için. Hangisini yapmak mantıklı? Tabii ki 600 liraya uygun taksitle telefonu almak daha mantıklı ve ucuz.

İşte size iki bakış açısını da örnekleriyle açıkladım, seçim sizin :oke:

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın Furkan. Güzel açıklamışsın.
Elbette ki ödeyemeyeceği borcun altına girmemesi gerekir insanların lakin kredi kartı ile gelen her hangi bir borcun da ödenemeyeceğini düşünmediğim için rahat rahat gerekirse dört tane alırım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok doğru :oke:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
en avantajlısı yapıkredi word kart gibi geliyor daha önce babam kullanıyordu
ben ise şu anda deniz bonus kullanmaktayım hiçbiir avantajı yok...
birde 45tl kart ücreti uygulamışlar arayıp iade talep ettim, kesilen ücret bonus olarak hesabıma geçti aklınızda bulunsun kart ücreti
uygulanırsa hakkınızı arayın arkadaslar

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
en avantajlısı yapıkredi word kart gibi geliyor daha önce babam kullanıyordu
ben ise şu anda deniz bonus kullanmaktayım hiçbiir avantajı yok...
birde 45tl kart ücreti uygulamışlar arayıp iade talep ettim, kesilen ücret bonus olarak hesabıma geçti aklınızda bulunsun kart ücreti
uygulanırsa hakkınızı arayın arkadaslar

Teşekkürler..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Alıntı yapmadan cevaplıyorum ki Mazlum belki daha sonra anlar da TURKCHE tarzı yazını değiştirip Türkçe'ye çevirirsin diye..
Konumuza gelecek olursak da teşekkürler yorumun için..

Bende Turkce Klavye Yok Arkadasim O Yuzden Unlu Harfler Kullanamiyorummm :)

Onemli Deqill ..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi

Bende Turkce Klavye Yok Arkadasim O Yuzden Unlu Harfler Kullanamiyorummm :)

Onemli Deqill ..

O zaman kusuruma bakmayasın kardeşim.
Hak verirsin ki iyice yaygınlaştı Türkçe katilleri.
Belirmek zorunda hissettim kendimi.
Tekrardan kusuruma bakmayasın kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

O zaman kusuruma bakmayasın kardeşim.
Hak verirsin ki iyice yaygınlaştı Türkçe katilleri.
Belirmek zorunda hissettim kendimi.
Tekrardan kusuruma bakmayasın kardeşim..

Yokk Onemli Deqill .. Ayrica Bende O Katillerden Nefret Ediyorum :) Yurt Disinda Olduqum Icin Klavyemde Yok O Harfler ..

• Beğen
Consul9

Consul9

Üye
Garanti bonus.Bir cok avantajı var

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Ben de İş Bankası'ndan kullanıyorum. Üniversiteli öğrencilere özel hesap. Ve bence öğrenciler için çok avantajlı. Kartın yıllık ücreti yok hiç bir şekilde. En iyisini yapıyorsun Maximum kullanmakla.. Diğer kart için ise World derim ben Yapı Kredi.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım 4tane kartta yüzbin tl civarında limitim var dersen ki ne kadarını kullanıyorsun ayda bin tl falan ama hep kaybedersem yandım sıkıntısı var içimde o yüzden iki tane kart kullan son ödeme tarihlerini de böl ikiye üst üste gelmesin limit artırınınıda onayına baglat otomatik artırım yapmasın banka ihtiyacına göre bütçeni aşmayacak şekilde kullan birde taksit olayına aldanma alırken elli tl taksiti öderim biley degil dersin ama bir kaç taksit üstüste bindimi ödemelerin bütçeni zorluyacak duruma gelmesin

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Benim babam WORLD kullanıyor ve aldığımız bütün elektronik eşyaları WORLD kartla aldık daha avantajlı oluyor taksitleri de daha az ve WORLD de ek taksit imkanı var..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ortak öneri World Card (Yapı kredi) :oke:

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Ben de İş Bankası'ndan kullanıyorum. Üniversiteli öğrencilere özel hesap. Ve bence öğrenciler için çok avantajlı. Kartın yıllık ücreti yok hiç bir şekilde. En iyisini yapıyorsun Maximum kullanmakla.. Diğer kart için ise World derim ben Yapı Kredi.

Teşekkürler Pınar.

----------Eklendi @ 18:42:00 ---------- Yazıldı @ 18:40:08 ----------

arkadaşım 4tane kartta yüzbin tl civarında limitim var dersen ki ne kadarını kullanıyorsun ayda bin tl falan ama hep kaybedersem yandım sıkıntısı var içimde o yüzden iki tane kart kullan son ödeme tarihlerini de böl ikiye üst üste gelmesin limit artırınınıda onayına baglat otomatik artırım yapmasın banka ihtiyacına göre bütçeni aşmayacak şekilde kullan birde taksit olayına aldanma alırken elli tl taksiti öderim biley degil dersin ama bir kaç taksit üstüste bindimi ödemelerin bütçeni zorluyacak duruma gelmesin
Hocam sağolasın güzel yorumun için.
Kaybedeceğim korkusu var ise üzerinde bir insanın asla hiç bir sorumluluk almaması gerekir o zaman ki korkum yok olmadı asla.
Kaybetsem dahi mühim değil.

Karar verilmiştir.
World..

arslansem

arslansem

Üye
Kesinlikle World :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt