Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtcyln

Üye
Son durum nedir portta :)
x6 da anıl bu dört çarpı dört menülarda neden c6 white tema bembeyaz diğil ekran ışığı kısık yardımcı olurmusn birde her temayı menüda bu tukcell yazan yer temayla alakası olmayan bir görüntü oluyor allah rıza için yardımcı olurmusn

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

fatihptc

fatihptc

Üye
bu sürümde bildirimler içerigi olacakmı?

anılbaran

anılbaran

Üye
x6 da anıl bu dört çarpı dört menülarda neden c6 white tema bembeyaz diğil ekran ışığı kısık yardımcı olurmusn birde her temayı menüda bu tukcell yazan yer temayla alakası olmayan bir görüntü oluyor allah rıza için yardımcı olurmusn

profil mesajına bak

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işim yarıda kaldı. Türkçe sözlük ve bildirimler widgetini ekleyemedim. P.tesi gecesi işlemleri tamamlayıp, Salı günü linkleri konuya ekleyeceğim.

Muharrem GUL

Üye
Teşekkürler

Manderlay

Üye
Merhaba. Yeni yüklenecek temiz portta Haritalar vb. güncellemelerin yüklenememe sorununu da gözden geçirirseniz seviniriz. Çalışmalarınız için teşekkürler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temiz portta yükleniyor zaten :hmmm

sw33tking

sw33tking

Üye
Yaptığınız modifiyelere diyecek yok, yaptıklarınızın hepsini zevkle kullandım,fakat telefon yönetimindeki uzaktan mesajla kilitleme çalışmıyor, bunada bakabilir misiniz?
Nokia 5230 v51.6.002

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Temiz portta yükleniyor zaten :hmmm

Emeginize sonsuz teşekürler iyiki sizler varsınız sizlerin sayesinde bişeyler ögrendim şuan senin 5800 ofw ni kullanıyorum yeni güncelledigin c6 portunu bekliyorum.SAYGILAR

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaptığınız modifiyelere diyecek yok, yaptıklarınızın hepsini zevkle kullandım,fakat telefon yönetimindeki uzaktan mesajla kilitleme çalışmıyor, bunada bakabilir misiniz?
Nokia 5230 v51.6.002

Senin bu mesajını gördüm ve hemen test ettim. Öyle bir sorun yok. Kardeşimin telefonundan attığım kilitle mesajı ile telefon kilitlendi. Sen kilitleme mesajını eksi ya da hatalı yazıyorsundur. 5230 v51.0.002 C6 portlusunu kullanıyorum.

----------Eklendi @ 20:54:23 ---------- Yazıldı @ 20:53:20 ----------

Emeginize sonsuz teşekürler iyiki sizler varsınız sizlerin sayesinde bişeyler ögrendim şuan senin 5800 ofw ni kullanıyorum yeni güncelledigin c6 portunu bekliyorum.SAYGILAR

Çok :rica:

IN_MYSTERY

Üye
mesaj yazarken bekleme hızı 1 sn 0,5 veya 0,3 e düşecekmi lütfen ya çok ama çok önemli bu 5800 da

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mesaj yazarken bekleme hızı 1 sn 0,5 veya 0,3 e düşecekmi lütfen ya çok ama çok önemli bu 5800 da

Temiz portta sadece düzeltme yapıp eksikleri giderebilirim, ek ayar yapmaya hakkım yok. Yoksa temiz portun anlamı kalmaz.

----------Eklendi @ 17:33:02 ---------- Yazıldı @ 17:01:53 ----------

Konuya yeni portların son özelliklerini de ekledim. Şimdi tüm portlar karşıya yükleniyor. Yükleme bittikten hemen sonra linklerini konuya ekleyeceğim.

anılbaran

anılbaran

Üye
İndıreyem mi :D güncelıcen mi bidaha

sw33tking

sw33tking

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık,hemen indiriyorum :)

anılbaran

anılbaran

Üye
İyi bakam indirem bari :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hele sükür :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim openstar abi. :) Bu sorunsuz portlar sayesinde hem modderler sorun gidermekle uğraşmaktan kurtuldu hem de üyeler rahat etti. Önceden hatasız bir port için CFW tavsiye edilirdi. Şuan itibariyle bu durum değişti ;) İsteyen CFW kullanır isteyen temiz port.

---------- Post added at 14:52:17 ---------- Previous post was at 13:08:03 ----------

Nokia N97 ve N97 Mini'ler için önceden yapılmış olan C6v40 portuda yeniden düzenlendi. Şimdi upload ediliyor. N97 portları hakkında detaylı bilgi konuya eklenmiştir.

fLuke!

fLuke!

Üye
Ellerine sağlık, çok teşekkürler.:oke:

Üst Alt