Jin Hao Effects V5 [ 22.03.2012 ]

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Jin Hao Effects V5 [ 22.03.2012 ]
[video=youtube;2Az1B4NBGh4]http://www.youtube.com/watch?v=2Az1B4NBGh4&feature=player_embedded#![/video]

Arkadaşlar Konu yanlış yere açıldıysa ve önceden paylaşılmışsa özür dilerim.

Saygılar....

sis dosyasi buda: Jin Hao Effects

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun, @@DiAbLo@@, yaren_dede ve 1 kişi daha

covar

covar

Üye
:tşk:

Uqur5445

Üye
bunu sis haline getirebilen varmı

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar burası en çok ziyaret edilen yer olabilir ama bu tip konuları lütfen yerinde paylaşalım! Sanki taşınan, kilitlenen konuları hiç görmemiş gibi ısrarla buraya açıyorsunuz konuyu.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk::oke:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar burası en çok ziyaret edilen yer olabilir ama bu tip konuları lütfen yerinde paylaşalım! Sanki taşınan, kilitlenen konuları hiç görmemiş gibi ısrarla buraya açıyorsunuz konuyu.

Kardeşim Nereye taşınacağını bilmediğim için buraya açtım Nerdeyse uygulamalar bölümünün her yerinde efekt konuları paylaşılmış. Hangisine açayım. Bu yüzden gerekli yere taşınırsa iyi olur. Yoksa başka bir amaçla buraya açılmamıştır. Öyle bir amacımızda yok.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Konu tasindi tesekkurler sis yapilir ama zaten benim cfw kullanan arkadaslar c:data/animations icine atabilirler.
C6-700-701-e7-n8-c7 hepsi icin gecerlidir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Kardeşim Nereye taşınacağını bilmediğim için buraya açtım Nerdeyse uygulamalar bölümünün her yerinde efekt konuları paylaşılmış. Hangisine açayım. Bu yüzden gerekli yere taşınırsa iyi olur. Yoksa başka bir amaçla buraya açılmamıştır. Öyle bir amacımızda yok.

bence o kadarda önemli değil nereye açıldığı...
Konu zaten ilgili bölüme taşınır bir şekilde bu işlerle ilgilenen YÖNETİCİLER var zaten.
sonuçta aranan ve ilgi çeken bir konu, gereksiz konular kilitlenir, yaralı konularda arayan bulabilsin diye ilgili bölüme taşınır bunda büyütecek ne varki anlamadım

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Kurtuluş abim bunu sis haline getirir. Fakat aslında sis haline getirilmesine gerekte yok....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o tuş kilidi Angry Birds ün tuş kilidi mi ? ilginçmiş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
o tuş kilidi Angry Birds ün tuş kilidi mi ? ilginçmiş

Yeni turkcelestirilmis hali geliyor maxipa yeni ceviricisi arkadas yayimliycak ben denedim guzel olmus.

Not: arkadaslar konular dogru bolume tasiriz tasimasina fakat acilan yerin cok onemi var.
Bazen goremiyoruz sikayet butonuna tiklayip bilgi veren olmazsa onlara tesekkurler.

Uqur5445

Üye
ya ben 701 kullanıyom orjinal nereye atıcam ve begenmezsem nasıl kaldıricam sıs olunca yukleyip kaldırması kolaY o yuzden sıs yapamazmıyız diye sordum

----------Eklendi @ 11:30:34 ---------- Yazıldı @ 11:28:50 ----------

sliytunlock 5.0(2) o angry bırds ve baska temaları var turkce forumda mevcut

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ya ben 701 kullanıyom orjinal nereye atıcam ve begenmezsem nasıl kaldıricam sıs olunca yukleyip kaldırması kolaY o yuzden sıs yapamazmıyız diye sordum

bilgi için teşekkürler kardeşim

bu arada efektleri beğenmezsen o efekt klasörünün içindekileri silmen ve telefonu kapatıp açman yeterli oluyor ;) orjinal efektlere döner böylece veya başka bir efekt için aynı yere yenisini kopyalayabilirsin eskilerin üzerine yazarsın olur biter
bence böyle sis dosyasından daha basit ve kullanışlı ;)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

Telefon hacklenmemişse zaten kullanamazsın arkadaşım. Hacklenmiş ise Rompatcher yamalarını da aktif etmişsen efekt yolunun neresi ise oraya bunu dosya yöneticisi ile örn(x-plore) ile atıp. Telefona reset atmanız yeterli.

Uqur5445

Üye
peki sonra ordakı dosyalari sıldigım eski efekt dosyaları nasıl gelcek

sonerrap

sonerrap

Üye
Benim 701 hackli tam olarak nereye yüklicem yada nereye atıcam bu dosyaları

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı şöyle yaparsın eski efekt klasörünü komple başka bir yere taşı örn: hafıza kartında önemli diye bir klasör aç onun için efekt klasörünü at canın sıkıldıkça Theme efekt programının yaptığını sen yap :)

----------Eklendi @ 12:05:38 ---------- Yazıldı @ 12:03:22 ----------

Benim 701 hackli tam olarak nereye yüklicem yada nereye atıcam bu dosyaları

Büyük ihtimalle C de senin efekt klasörü : İlkten C:/Efects yap olmazsa bu sefer C:/resource/efects yap mutlaka olur.

İncİnat

İncİnat

Üye
v4 ü kurun sonra e/effects klasörüne bunları atın

Takipçi Satın Al

Üst Alt