Samsung Galaxy S2 aldım Yardım Edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jjjhz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 aldım Yardım Edermisiniz ?
Arkadaşlar merhaba Dün Samsung Glaxy S2 aldım arkadaşların önerilerine uyarak çok hoş ve güzel bir telefon. Öncesinde C6-00 kullanıyordum ama ondan oto güncelle 2 tema at telefon hazır oluyordu fakat bu telefonda çok fazla teferruat var ve bende çok fazla acemiyim bana biraz yardımcı olup öneriler verirmisiniz şuan neler yapmalıyım yüklemeliyim ?

klongs

klongs

Üye
Arkadaşlar merhaba Dün Samsung Glaxy S2 aldım arkadaşların önerilerine uyarak çok hoş ve güzel bir telefon. Öncesinde C6-00 kullanıyordum ama ondan oto güncelle 2 tema at telefon hazır oluyordu fakat bu telefonda çok fazla teferruat var ve bende çok fazla acemiyim bana biraz yardımcı olup öneriler verirmisiniz şuan neler yapmalıyım yüklemeliyim ?

en son android guncellemesi cikti onu yukleyebilirsin launcher yukleyebilirsin oyun oyna samsung apps te bedava hd oyunlar var internetten film izle live wallpaper yukleyebilirsin

jjjhz

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi cok acemi oldugum icin bu telefona bana cok kısa bir anlatım yapabılırmısınız mesela android in guncellemesını nereden yuklıyebılırım

----------Eklendi @ 08:33:37 ---------- Yazıldı @ 08:32:22 ----------

ayrıca sensation arayüzü yüklememiz mümkünmü buna o baya hosuma gitti yada daha güzel bir arayüz yüklemek mümkünmü ?

klongs

klongs

Üye
dediğim gibi cok acemi oldugum icin bu telefona bana cok kısa bir anlatım yapabılırmısınız mesela android in guncellemesını nereden yuklıyebılırım

----------Eklendi @ 08:33:37 ---------- Yazıldı @ 08:32:22 ----------

ayrıca sensation arayüzü yüklememiz mümkünmü buna o baya hosuma gitti yada daha güzel bir arayüz yüklemek mümkünmü ?

forumda biri paylaşmıştı şimdi telefondayım link veremiyorum ben android rom da konu açmıştım ordan bakarak güncelleştirebilirsin

klongs

klongs

Üye
Mesaj yazmak zor geliyorsa sesli mesaj yazma var onu dene çok güzel yeni sürümde çok iyi çalışıyor ne dersem anlıyor ve çok hızlı yazıyor

jjjhz

Üye
    Konu Sahibi
şu sesli mesaj olayını araştırımcam ama once androidi guncellemem lazım :) baska onerileriniz varmı

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
HayırLı oLsun

jjjhz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar androidi guncelledim kieside kurup guncelledım simdi bu luncher ne onu arıycam galaxy s2 luncher yazsam cıkar heralde birde bu luncher ne ise yarar

resulemre89

resulemre89

Üye
hayırlı olsun yakın zamanda ben de alıcam inşallah :)

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar androidi guncelledim kieside kurup guncelledım simdi bu luncher ne onu arıycam galaxy s2 luncher yazsam cıkar heralde birde bu luncher ne ise yarar

launcher kisisellestirme sayfa efekti yapiyorsun tema yukluyorsun ekran kilidi koyuyorsun orn go launcher nova launcher sbp shell 3d falan

jjjhz

Üye
    Konu Sahibi
sbp shell 3d 15dolar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt