film önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wilde

Wilde

Üye
    Konu Sahibi
film önerisi
arkadaşlar güzel bi film arıyorum rio soygununu izledim hoşuma gitti ama böyle melekler şeytan gibi mason konuluda olabilir ilgim var tarihe heycanlı falan olsun romantik falan hiç haz etmiyorum lotr a mı başlasam dedim star wars ve harry potter serisini bitirdim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
supernatural.
yabancı dizi. 7 sezon izle izle anca bitirirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: minoo
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
doğa üstü olayları araştıran
yaratıklarla felan uğraşan süper bir dizi...
2 kardeş var hayalet yaratık şeytan felan... fragmanlarına felan bak.

klongs

klongs

Üye
lotr iyidir onu izle

Astrosman

Astrosman

Üye
Paranormal activity serisi izle sabahı zor bulun....

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sen : Real Steel Filmini Izle .. Robotlarin Kavqa Ettiqi Doneme Gelinmis Manyak Animasyon Ve Robotlar Varrr :)

Buda Filmin Eski Mi Eski Ama Yipranmamis Kahraman Robot ATOM :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
titanlar savaşı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sen : Real Steel Filmini Izle .. Robotlarin Kavqa Ettiqi Doneme Gelinmis Manyak Animasyon Ve Robotlar Varrr :)

Buda Filmin Eski Mi Eski Ama Yipranmamis Kahraman Robot ATOM :)

Duygusal yönden mükemmel bir film. Bunu izleyen 2 gün gaza gelebilir :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben Dört Numara çok güzel değil ama idare eder.
Açlık Oyunları cuma günü vizyona giriyor.internete yakında düşer oradan izlersin.
Siyahlı Kadın fantastik gerilim filmi kesinlikle tavsiye ederim :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Sherlock Holmes'u izle bence. Bak ilgin de varmış. Masonluk, gizli planlar ve örgütlenmeler, bir dedektifin bu olayları çözmeye çalışması.

tempestshine

tempestshine

Üye
Sherlock Holmes'u izle bence. Bak ilgin de varmış. Masonluk, gizli planlar ve örgütlenmeler, bir dedektifin bu olayları çözmeye çalışması.

Sherlock Holmes izleyecekse ikincisini izlesin.birincisinden daha güzel

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Melek,şeytan demişsin.Doğrudan Supernatural.Birde Bizim Harry Potter'ın farklı bir filmi Black of Woman tavsiye ederim.

fnldstntn

Üye
Başlangıç filmini tavsiye ederim...

Wilde

Wilde

Üye
    Konu Sahibi
Melek,şeytan demişsin.Doğrudan Supernatural.Birde Bizim Harry Potter'ın farklı bir filmi Black of Woman tavsiye ederim.
ya bu super naturalı falan çok duyuyodumda başlıycam amerikanın dizileri falan çok ilginç bizimkiler gibi kamillerrrr falan demiyolar saçma ve bebeksi filmler yapmıyolar taktir ettim valla

Dumbledore

Dumbledore

Üye
ya bu super naturalı falan çok duyuyodumda başlıycam amerikanın dizileri falan çok ilginç bizimkiler gibi kamillerrrr falan demiyolar saçma ve bebeksi filmler yapmıyolar taktir ettim valla

Kesinlikle öyle,ayrıca bizim gibi saatlerce bir diziyi yayınlamıyor.Diziler genelde 40-45 dk.Ayrıca kesinlikle yabancı dizilere sar,eğer vaktin varsa:oke:

mc muratx

mc muratx

Üye
black,babalar ve oğullar bu iki filimi izlemeni tavsiye ederim gerçekten güzel filimler.

__xXx__

__xXx__

Üye
cebrail filmi de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...