Nokia E63 mü, Blackberry Curve 8520 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 mü, Blackberry Curve 8520 mi ?

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir Nokia E63 kullanıcısıyım, telefonum'dan az da olsa şikayetlerim var fakat genellikle memnunum.
Fakat artık Symbian işletim sistemi ve telefonum'dan sıkılmaya başladım, özellikleri artık yetersiz kalmaya başladı.
Günümüz'de en moda telefonlar'dan birisi de Blackberry, haliyle benim telefonuma fiyat bakımın'dan en yakını da Curve 8520.

Curve 8520'yi öneriyor musunuz ? Daha doğrusu Blackberry OS mu yoksa Symbian S60v3 mü ?

Curve 8520'yi, E63 ile daha çok program, oyun, tema, ve işletim sistemi yönünden karşılaştırmak istiyorum.

Curve bu aralar aklıma yattı ve onu denemek istiyorum, denemek gerekir mi yoksa E63 daha mı iyidir?

Şimdiden teşekkürler.

R.A.M

R.A.M

Üye
Farklı cevap olacak ama ben android diyorum :D
Ama blackberynin işletim sistemi java olarak çalışıyor e63'den hızlıdır ama e63 kadar tema flan bulamassın.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
özellikleri bakımından E63 çok ağır basar; kamera flaşı, radyo, sınırlıda olsa flash desteği gibi... Ayrıca nokia ovi store uygulama açısından daha zengin blackkberrynin uygulamalarından

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Çok doğru söylüyorsunuz, gördüğüme göre Curve'nin renk zenginliği E63'den düşük.

Android'in bende hayranıyım ve aklımda olan telefon yani daha doğrusu bütçemin yettiği telefon Samsung Galaxy Y, bu telefon androidde başarılı mı?

eRDiiL

eRDiiL

Üye
Android'in bende hayranıyım ve aklımda olan telefon yani daha doğrusu bütçemin yettiği telefon Samsung Galaxy Y, bu telefon androidde başarılı mı?

tam bilmiyorum ama kullananların söylediğine göre başarılı ve memnunlar tabi fiyat/performans oranı açısından

Symbianize

Symbianize

Üye
Blackcberry Os dahamı iyi

pasha14

pasha14

Üye
9300de güzel telefon madem o kadar çok blackberry istiyorsun ayrıca bbm'de var zaten şu sıralar benimde kafamı çok kurcalıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt