c601 işlemci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pezpol

Üye
    Konu Sahibi
c601 işlemci
arkadaslar c601 de işlemci yokmu bana bi yardımcı olurnusunuz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olmaz olur mu var tabi arkadaşım bunuda nerden çıkardın?

rapman

rapman

Üye
işlemcisiz bir elektronik alet olur mu yahu :)

pezpol

Üye
    Konu Sahibi
ya bende c601 var arkadasdada androit var benimkinde işlemci var nokiada yok diyo sorayım dedimm

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
O az manasında demek istemiştir belki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
anlaşılan arkadaş diğer fandroidler gibi nokia yı karalamak için ne diyiceğini şaşırmış

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
android te işletım sistemı senin c6 01 de symbian 3 işletim sistemi var

SilentOne

SilentOne

Üye
sen o arkadaşına deki senin telefonda yapamadıkları şeyler adamlar benim telefonda yapıyor de ve hiç bir zararı ve işlemcide de kasma yok de ve bn işlemcim seninkiden daha az yoruluyor de

sonerrap

sonerrap

Üye
sen o arkadaşına deki senin telefonda yapamadıkları şeyler adamlar benim telefonda yapıyor de ve hiç bir zararı ve işlemcide de kasma yok de ve bn işlemcim seninkiden daha az yoruluyor de

Öle demesin bişey anlamaz şölede benim tel senin telin yapdıgı şeyler için işlemciye gerek bile duymuyo ondan koymamışlar de :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

+1.. Ayrıca arayüzüm daha güzel marketimde virüs yok telefondaki tüm verileri google a yetiştirmiyor de

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu kadar:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

pezpol

Üye
    Konu Sahibi
biraz tekefon satanlar c601 tavsiye etmiyolar nedenmiş samsung kendini geliştirmiş nokia gelistirememis symbian da takılmıs kalmıs bence olusu para nokia

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
biraz tekefon satanlar c601 tavsiye etmiyolar nedenmiş samsung kendini geliştirmiş nokia gelistirememis symbian da takılmıs kalmıs bence olusu para nokia

adamların ağzına sakız olmuş android.

MücahitTokgöz

aynen beyler nokia 603 almıştım biliyorsun bu telefonun sım kartı microsim dolayısıyla turkcele sım kartımı küçültmeye gittim adam telefona takarken diyoki artık nokia öldü diyo keşke samsung alsaydın diyo symbian artk bitti felan diyo dedim valla ben telefonumdan memnunum bu telefonda yaptıklarını samsgta aynı kaliteyle yapamazsın dedim belki symbian bitiyor olabilir ama o samsungun beş para etmez ace, gio ve diğer modellerine para vermem valla gidebildiğim kadar giderim.

• Beğen
Tepkiler: umt07 ve CanKartaL
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
aynen beyler nokia 603 almıştım biliyorsun bu telefonun sım kartı microsim dolayısıyla turkcele sım kartımı küçültmeye gittim adam telefona takarken diyoki artık nokia öldü diyo keşke samsung alsaydın diyo symbian artk bitti felan diyo dedim valla ben telefonumdan memnunum bu telefonda yaptıklarını samsgta aynı kaliteyle yapamazsın dedim belki symbian bitiyor olabilir ama o samsungun beş para etmez ace, gio ve diğer modellerine para vermem valla gidebildiğim kadar giderim.
Çok iyi demişsin :oke: Nokia'nın adı yeter cidden çok iyi telefonlar yapıyor adamlar. Samsung Galaxy Mini/Ace modellerini denemiş biri olarak Nokia'nın da Son nesillerden kendi telefonum 603 dışında
C6-01/N8'i sık sık deneme fırsatım oluyor gerçekten Samsung'lardan çok daha iyi telefonlar.

uruno

uruno

Üye
bunlar adamı kandroid.

• Beğen
Tepkiler: cortex47 ve Silinen Üye 737108
pRime.

pRime.

Üye

samsungun 500-700 liralik coplerini mi alcakmisiz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefoncuların çoğu satmak dışında telefondan anlamıyor ki ben de telefoncu olsam ben de samsung al derim 1500 tl lik tel satmak varken 600 tl ye neden satayım adamlar çakal... 701 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaslar nokia telefoncuya en az para kazandıran marka oldugu için müşteriyi baska maekalara yönlendirmeye çalışıyorlar samsungdan 100tl kazanıyorsa nokiadan kalan kar 50tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...