sen o arkadaşına deki senin telefonda yapamadıkları şeyler adamlar benim telefonda yapıyor de ve hiç bir zararı ve işlemcide de kasma yok de ve bn işlemcim seninkiden daha az yoruluyor de

sen o arkadaşına deki senin telefonda yapamadıkları şeyler adamlar benim telefonda yapıyor de ve hiç bir zararı ve işlemcide de kasma yok de ve bn işlemcim seninkiden daha az yoruluyor de

Öle demesin bişey anlamaz şölede benim tel senin telin yapdıgı şeyler için işlemciye gerek bile duymuyo ondan koymamışlar de![]()
helal olsun ağzına sağlıkbiraz tekefon satanlar c601 tavsiye etmiyolar nedenmiş samsung kendini geliştirmiş nokia gelistirememis symbian da takılmıs kalmıs bence olusu para nokia
Çok iyi demişsinaynen beyler nokia 603 almıştım biliyorsun bu telefonun sım kartı microsim dolayısıyla turkcele sım kartımı küçültmeye gittim adam telefona takarken diyoki artık nokia öldü diyo keşke samsung alsaydın diyo symbian artk bitti felan diyo dedim valla ben telefonumdan memnunum bu telefonda yaptıklarını samsgta aynı kaliteyle yapamazsın dedim belki symbian bitiyor olabilir ama o samsungun beş para etmez ace, gio ve diğer modellerine para vermem valla gidebildiğim kadar giderim.
Nokia'nın adı yeter cidden çok iyi telefonlar yapıyor adamlar. Samsung Galaxy Mini/Ace modellerini denemiş biri olarak Nokia'nın da Son nesillerden kendi telefonum 603 dışında aynen beyler nokia 603 almıştım biliyorsun bu telefonun sım kartı microsim dolayısıyla turkcele sım kartımı küçültmeye gittim adam telefona takarken diyoki artık nokia öldü diyo keşke samsung alsaydın diyo symbian artk bitti felan diyo dedim valla ben telefonumdan memnunum bu telefonda yaptıklarını samsgta aynı kaliteyle yapamazsın dedim belki symbian bitiyor olabilir ama o samsungun beş para etmez ace, gio ve diğer modellerine para vermem valla gidebildiğim kadar giderim.