c601 işlemci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
covar

covar

Üye
onu diyen kişi kesin kesin bişeyder anlamıyor dostum :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
yorumlar şahane :D okudum güldüm nokia nın eksiği olsada yine pazar payı büyük

aykutaktas_1989

Üye
aynen bunlar adamı kandroid :D

slant1111

slant1111

Üye
android yinede iyi suan symbiandan :) wp de gelişmeye başlıyor ne olur bilmiyorum

umt07

umt07

Üye
ama arkadaşlar bi türlü şunun farkına varamadılar şimdi bu android diyen adam 600 tl ye aldığı androidler müzük dinlemekten başka ne yapabilir şaşıyorum, android iyimi gerçekten iyi (üretici desteği olarak) ama 1500 tl lik telefonlar için güzel bi sistem. Arkadaşın dediği gibi 600 tllik samsungun fln çöpe bile atmaktan çekinmeyeceği telefonlara para vermeyin

Ben 603 aldım bir hafta önce fln gayette menun kaldım. bence 600-900 tl arası telefonlarda nokia lider ztn üstüne çıkınca htc fln daha mantıklı, bide ben oyun manyağıyım diyorsan git iphone al

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian ölmüş mü ? Son günlerde çıkan oyun ve uygulamaların artışını gördünüz mü arkadaşlar ? Vibez midir nedir androiddeki şey bizede geliyormuş ve çıkan oyunların çoğu kaliteli . Symbian hortladı bence :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Symbian ölmüş mü ? Son günlerde çıkan oyun ve uygulamaların artışını gördünüz mü arkadaşlar ? Vibez midir nedir androiddeki şey bizede geliyormuş ve çıkan oyunların çoğu kaliteli . Symbian hortladı bence :kop:

aynen öyle git gide uygulama desteği artıyor.. Bu fp1 ve uygulama haberlerinden sonra nokianın 2016 dan sonra da symbiana devam edeceğini ümit etmeye başladım lakin etmese dahi ben wp 8 li bir tel alıp yola nokia ile devam etmeyi düşünüyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen öyle git gide uygulama desteği artıyor.. Bu fp1 ve uygulama haberlerinden sonra nokianın 2016 dan sonra da symbiana devam edeceğini ümit etmeye başladım lakin etmese dahi ben wp 8 li bir tel alıp yola nokia ile devam etmeyi düşünüyorum

Bende öyle yapacağım . Lumia 610 ' un parası hazır biraz daha ekleyip 710 ' un parasınıda hazırlamaya çalışıyorum .

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Koskoca Nokia'yı samsung yada android mi bitirecekmiş,güler geçerim.Nokia bitene kadar Nokia telefon kullanmaya devam.

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Ne kadar yaraniz varmis:) da gocunmussunuz :))

SilentOne

SilentOne

Üye
sansım kavga çıkar o söze göre ama lafı koymuş adam belle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...