windows phone 7 ye sprintel cell hd cıkmıs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
symbian'a türkçe karşılık bulma yarışması düzenleyelim. Birinciyi TDKya gönderelim olur mu?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
symbian'a türkçe karşılık bulma yarışması düzenleyelim. Birinciyi TDKya gönderelim olur mu?
Böyle saçma bişey olmaz Symbian zaten özel isimdir. Ayrıca artık Symbian öldü gibi bişey kullandığımız telefonlar bir sonraki güncellemede "Symbian Belle" yerine artık "NOKIA BELLE" olacaktır :oke:

trontr

Üye
Böyle saçma bişey olmaz Symbian zaten özel isimdir. Ayrıca artık Symbian öldü gibi bişey kullandığımız telefonlar bir sonraki güncellemede "Symbian Belle" yerine artık "NOKIA BELLE" olacaktır :oke:
yok zaten ben sadece yukardaki gereksiz dil muhabetti ile biraz dalga geçim demiştim :D

man20

man20

Üye
eminim burdaki herkes türkçeyi tam doğru kullanmıyordur. o yüzden 'türkçemizi düzeltelim' gibi cümlelere yer vermeye gerek yok. bu sadece laf kalabalığı oluyor ve de konu dışına çıkıyor!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de Lumia 800'ü bekliyorum :)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ben oha derken gulerek espirısine demistim

man20

man20

Üye
canım benim nie açıklama yapıosun ki hala :D anlayan anlamıştır zaten. gerisi mühim değil. üstelik yine sölüyorum kötü bişi demedin sen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sıkıntı yok arkadasım uzamasın ben sadece uyardım seni amacım seni kırmak degil zaten hoş olmuyor bu kelimeler onu belirtmek istedin o kadar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

hayır sunulacak bizzat nokia türkiyeden alddıgım cevap budur

http://m.facebook.com/NokiaTurkiye?v=feed&filter=13&refid=0 resmi nokia türkiye sayfası biraz aşşalara inersen adminin yorumunu görürsün kardeşim.

http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=408899215803937&id=172530649440796&refid=20&_ft_=fbid.408899215803937%3Ainterface.m_basic%3Ac.m buyur bu da yorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
http://m.facebook.com/NokiaTurkiye?v=feed&filter=13&refid=0 resmi nokia türkiye sayfası biraz aşşalara inersen adminin yorumunu görürsün kardeşim.

o haberi ilk ben paylaştım wp völümünde o yüzden aradım nokiayı facebook sayfanızda böyle bir haber var dedim dediler ki haber kaynagını ve neye dayanarak verildigini bilmiyorum ama bize gelen kesin bilgi nisan ve mayıs ayları içinde türkiyede satışta olucak o bilgiyi dikkate almamanızı öneririm dediler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim bildiğim sadece 800 ve 610 gelecek ama inşallah senin dediğin doğrudur =)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

20gün sonra belli olur zaten ama emin ol lumia serisinin 4ü de gelicek Türkiye ye

bence lumialar için beklemekte fayda var daha iyi telefonları çıkacaktır yakında donanım olarak daha güçlü cihazlar..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence lumialar için beklemekte fayda var daha iyi telefonları çıkacaktır yakında donanım olarak daha güçlü cihazlar..

çıkıcagı kesin microsoft açıkladı zaten çok çekirdek işlemcilerde çalışması için wp8i geliştiriyorlar lumia900den sonraki cihaz büyük ihtimalle snapdragon s4 işlemci kullanıcak ama benim bekliyecek halim kalmadı n8den sıkıldım artık lumia900 alıcam gelirse daha iyisi satıp degiştiririm napalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...