Böyle saçma bişey olmaz Symbian zaten özel isimdir. Ayrıca artık Symbian öldü gibi bişey kullandığımız telefonlar bir sonraki güncellemede "Symbian Belle" yerine artık "NOKIA BELLE" olacaktırsymbian'a türkçe karşılık bulma yarışması düzenleyelim. Birinciyi TDKya gönderelim olur mu?

yok zaten ben sadece yukardaki gereksiz dil muhabetti ile biraz dalga geçim demiştimBöyle saçma bişey olmaz Symbian zaten özel isimdir. Ayrıca artık Symbian öldü gibi bişey kullandığımız telefonlar bir sonraki güncellemede "Symbian Belle" yerine artık "NOKIA BELLE" olacaktır![]()

bence biraz daha bekle ve lumia 900 al. hem o sırada paran da birikmiş olurBen de Lumia 800'ü bekliyorum![]()

canım benim nie açıklama yapıosun ki halaben oha derken gulerek espirısine demistim
anlayan anlamıştır zaten. gerisi mühim değil. üstelik yine sölüyorum kötü bişi demedin sen.ben oha derken gulerek espirısine demistim
Pardon o zaman bian ciddi sandmyok zaten ben sadece yukardaki gereksiz dil muhabetti ile biraz dalga geçim demiştim![]()

bence biraz daha bekle ve lumia 900 al. hem o sırada paran da birikmiş olur![]()
Lumia 900 Türkiye de satışa sunulmayacak arkadaşlar.
hayır sunulacak bizzat nokia türkiyeden alddıgım cevap budur
http://m.facebook.com/NokiaTurkiye?v=feed&filter=13&refid=0 resmi nokia türkiye sayfası biraz aşşalara inersen adminin yorumunu görürsün kardeşim.
benim bildiğim sadece 800 ve 610 gelecek ama inşallah senin dediğin doğrudur =)
20gün sonra belli olur zaten ama emin ol lumia serisinin 4ü de gelicek Türkiye ye
bence lumialar için beklemekte fayda var daha iyi telefonları çıkacaktır yakında donanım olarak daha güçlü cihazlar..