Sony xperia s 32 gb deneyimimi çok yakında sizlerle paylaşacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia s 32 gb deneyimimi çok yakında sizlerle paylaşacağım
Bu platformdaki değerli arkadaşlarımdan böyle bir başlık açılmadığı için ve Sony nin yeni canavarını kullanıcı yorumlarına göre almayı düşünen arkadaşlar için açmak istedim bu gün itibariyle yurt dışından getirilme bir yıl uluslararası garantili pasaport kayıtlı xperia s 32 gb beyaz sipariş etmiş bulunmaktayım

telefon bir iki gün içinde elime geçer geçmez ilk deneyimlerimi ve gördüklerimi sizlerle paylaşacağım
iphone 4 32 gb dan xperia s 32 gb ta geçişimde inşallah pişman olmam saygılar.......

klongs

klongs

Üye
güzel telefon gingerbreadle gelmesi kötü birtek

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

SIFIR KUTUSUNDA AKSESUARLARI İLE BİRLİKTE

TÜRÇE MENÜ KAYITLI VE SİM KİLİTSİZ

SİYAH VE BEYAZ RENK SEÇENEĞİ

Özellikleri

Kamera: 12.1 MegaPixel

İşlemci: 1.5 GHz Qualcomm Çift Çekirdekli

Ekran: Mobile BRAVIA® Engine 4.3” 1280x720 pixels 16Milyon renk

İşletim Sistemi: Şuan Android 2.3 Gingerbread (Android 4.0 a yükseltilebilir)

32GB Dahili Hafız

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
güzel telefon gingerbreadle gelmesi kötü birtek

bence ice cream tam anlamıyla hazır bir güncelleme olmadı hala bazı problemleri var galaxy s2 si olan bir arkadaşım yeni sürüm sonrası telefonunda çok kasılmalara şahit olduğunu söyledi eminimki yeni güncellemeler gelecektir daha stabil ve hatasız olduğunda sony de bu güncellemeyi yayınlarsa açıkcası benim için çok daha iyi olacaktır

açıkcası android li olmasından çok multi media canavarı olması beni cezbetti :)

by*cambaz

Üye
hayırlı olsun

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
sağol değerli kardeşim

klongs

klongs

Üye
bence ice cream tam anlamıyla hazır bir güncelleme olmadı hala bazı problemleri var galaxy s2 si olan bir arkadaşım yeni sürüm sonrası telefonunda çok kasılmalara şahit olduğunu söyledi eminimki yeni güncellemeler gelecektir daha stabil ve hatasız olduğunda sony de bu güncellemeyi yayınlarsa açıkcası benim için çok daha iyi olacaktır

açıkcası android li olmasından çok multi media canavarı olması beni cezbetti :)

arkadaşın düzgün yükleyemememiştir bende quadrant testte gingerbread deyken 2700 alırdı icsde 4424 aldı

Türe

Türe

Üye
olmazsın büyük ihtimalle ama hafif bocalayabilirsin ben s2 den iphone 4 e , iphone 4 ten tekrar s2 ye döndüm insan biraz bocalıyor :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum hayırlı olsun.Bence iPhone'dan vazgeçtiğin için pişman olmayacaksın.Ne kadara patladı xperia S fiyat olarak.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
incelemenizi sabirsizlikla bekliyorum. Benim aklimda wp7 isletim sistemli nokia lumia 900 var ama 12 mp. ve 1280*720 pikselli ekraniyla sony de aklimi celmiyor deyil:)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın düzgün yükleyemememiştir bende quadrant testte gingerbread deyken 2700 alırdı icsde 4424 aldı

olabilir bende ilk defa android deneyimi yaşayacağım için bişey diyemiyorum

----------Eklendi @ 02:58:13 ---------- Yazıldı @ 02:57:31 ----------

olmazsın büyük ihtimalle ama hafif bocalayabilirsin ben s2 den iphone 4 e , iphone 4 ten tekrar s2 ye döndüm insan biraz bocalıyor :)

bakalım biraz acemilik yaşasamda öğrenirim :)

----------Eklendi @ 02:58:46 ---------- Yazıldı @ 02:58:13 ----------

Dostum hayırlı olsun.Bence iPhone'dan vazgeçtiğin için pişman olmayacaksın.Ne kadara patladı xperia S fiyat olarak.

1.590 tl ye

----------Eklendi @ 03:00:36 ---------- Yazıldı @ 02:58:46 ----------

incelemenizi sabirsizlikla bekliyorum. Benim aklimda wp7 isletim sistemli nokia lumia 900 var ama 12 mp. ve 1280*720 pikselli ekraniyla sony de aklimi celmiyor deyil:)

bakalım telefona kavuştuğumda inşallah bir aksilik olmazsa elimden geldiğinde açıklamalı bir şekilde inceleme yapacağım

----------Eklendi @ 03:01:28 ---------- Yazıldı @ 03:00:36 ----------

bakalım telefona kavuştuğumda inşallah bir aksilik olmazsa elimden geldiğinde açıklamalı bir şekilde inceleme yapacağım

BornToBeBest

BornToBeBest

Üye
Gerçekten çok hoşuma gitti telefon keşke e6 yerine bundan alsaydm biraz daha para biriktirip :hmmm

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
yeni konu açtım ilk izlenimlerim diye ordan bakabilirsiniz nasıl bir teknoloji harikası olduğuna :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt