barbaros_066 kardeşim msj kutun dolmuş sana gönderemiyorum bi temizlik yap istersen buraya yazıyorum inşallah bi daha bakarsın bu konuya.
Ben bu şekilde forum sitelerinden bahsetmiyorum ne bileyim telin tarayıcısından ne olduğu belli olmayan sitelere girmeyin diye dedim benim tele açıkçası ben görsellerden birinin fotosunu arıyordum sitenin birine tıkladım bi baktım bi sürü sekme açılmaya başladı telde resmen sapıttı yani hemen kapattım tarayıcıyı ama tel uçmuştu hemen bi format çektim fakat hafıza kartı öldü ne yapsam biçimlendirilmiyordu kart ne telden ne pc den 4 gb lik kart çöpe gitti yani, bi kerede bi oyun yükledim poker oyunuydu sanırım oyunu açınca tel sapıttı yine format we bu virüsler bulaştığı sırada ful sürüm kaspersky yüklüydü telde orada anlatmak istediğim buydu yani tel için hiç bi antivirüs prosunun faydası olmaz ben öyle düşünüyorum en azından allah a şükür N8 ime bulaştırmadım hiç onu temkinli kullanıyorum biraz. bu prolar telin açılışını yavaşlatıyo arka planda çalışıp ram i yiyo yani benim için anlamsız antivirüsler sen teli düzgün kullandıktan sonra bişey olmaz merak etme uygulamalardan kolay kolay virüs gelmez sana şöyle diyim milyonda bir bi ihtimal weririm ancak, ben n8 e kurmadığım pro vs yoktu hiç bi sorun yaşamadım. elbetten o senin kararın sonuçta ben zararlı bi pro da demiyorum sonuçta antivirüs elbet azda olsa faydası vardır elbet. Ben sadece telimin açılışının yavaş olmasını sewmiyorum bide ram miktarına önem weriyorum kolay kolay kasmazda bu tel bide dediğim gibi n82 de hiçbi hayrını görmediğim için antivirüsün o yüzden o şekilde bi yorum yaptım umarım işine yarar açıklayıcı bi şekilde anlatabilmişimdir iyi forumlar.