Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
onu biz bilemeyiz symbian 3 bölümüne konu aç ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

degirmenci01

Üye
onu biz bilemeyiz symbian 3 bölümüne konu aç ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

ben bunu ordada sordum ancak ben bunun tam ismini veya nasıl tarif edeceğimi bilemediğim için derdimi anlatamadım sizde bunun sis dosyası yada tam olarak isminin ne olduğunu söylerseniz belki bir çaresini bulabilirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@degirmenci01: C6-01 kullanmadığım için bilmiyorum. Yanlış yere yazmışsın, Symbian^3 bölümüne yaz.

degirmenci01

Üye
@degirmenci01: C6-01 kullanmadığım için bilmiyorum. Yanlış yere yazmışsın, Symbian^3 bölümüne yaz.
hocam mümkünse ben sizden sadece saat ve profilin olduğu widgeti istiyorum.
birde bu cf yi 5800 a şimdi yükledim ancak arama yapıldığında karşı taraf açınca titreme modu yokmu veya sonradan eklenebiliyormu

anılbaran

anılbaran

Üye
öyle bi mod yok cfw de .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yeter artık çıksın şu final yaa :stres:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öyle bi mod yok cfw de .

Var aslında. Ama nerde. Araştırmam lazım. Modlarımın arasında bulursam CFW'ye eklerim.

yeter artık çıksın şu final yaa :stres:

İnternet bağlatabilsem final çalışmaları hızlanacak. İnternet cafe'den 2-3 GB'lık dosyaları upload etmek mantıksız. O yüzden kesintisiz internet bağlantısı gerekiyor. Yeni geçtiğim binada internet kullanan bulamıyorum.

killer78

Üye
tahmini final sürüm ne zaman çıkar? Bu sürümde çok sorun var 5230 kullanıyorm temalar filan hep sorunlu

----------Eklendi @ 18:35:30 ---------- Yazıldı @ 18:28:54 ----------

4x4 menü düzeni güzel değil ayrıca tema efektleri problemli tus kilidini açtıktan sonra menü geçiş efektleri devre dışı kalıyor

----------Eklendi @ 18:37:11 ---------- Yazıldı @ 18:35:30 ----------

ayrıca tuş kilidı tap to unlock olsa daha güzel olur

----------Eklendi @ 18:40:04 ---------- Yazıldı @ 18:37:11 ----------

omega çok güzeldi omegadan sonra böyle klasık hataların yapılması hic hoş olmamış bu sistemleri test eden yok mu arkadaşlar

killer78

Üye
ayrıca yandan tuş kilitlerken titresim elimi sallıyo nerdeyse o kadar güçlü titresime hic gerek yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Buradaki Omega'nın bir uzantısı değil ki hatasız olsun. Apayrı bir CFW. Adı üzerinde BETA. Hataları bulup söyleyeceksiniz ve bizde düzelteceğiz. Omega'nın yapım sürecini takip edenler bilir, o da bir zamanlar BETA idi.

killer78

Üye
burda sırayla sorunları yazsam yorum yapar mısın sorunlara

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet ;)

killer78

Üye
slide to unlock geride kaldı tap to unlock kullanmayı düşünüyor musun final sürümde?

----------Eklendi @ 21:05:47 ---------- Yazıldı @ 20:58:30 ----------

2.sorum: tuş kilidini kapatıp actıktan sonra menü geçiş efektleri tamamen devrd dısi kalıyor bu durumun farkında msn ve düzeltme yapılabilecek mi?

killer78

Üye
cevap yazmıyorsunki ☺

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
slide to unlock geride kaldı tap to unlock kullanmayı düşünüyor musun final sürümde?

Finalde 4 çeşit tuş kilidi kullanacağız. 1 tane dokunmatik, 3 tane sürüklemeli tuş kilidi olacak.

2.sorum: tuş kilidini kapatıp actıktan sonra menü geçiş efektleri tamamen devrd dısi kalıyor bu durumun farkında msn ve düzeltme yapılabilecek mi?

C6v42'de bu sorun yokmuş. Test etmedim henüz. Final çalışmaları sırasında göreceğiz.

cevap yazmıyorsunki ☺

Mobilim :nono:

killer78

Üye
bende mobilim ☺

----------Eklendi @ 21:39:01 ---------- Yazıldı @ 21:30:20 ----------

anaekrandakı seçenekler arama ve rehber çubuğunun yerine symbian belledeki simgeler kullanılabılir mi(o çubukta hic yazı olmasın sadece belle simgeler olsun) bu şekilde çok cfw gördm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamamen kararsız ve diğer telefonlar için yapılması çok zahmetli. O yüzden düşünmüyoruz.

killer78

Üye
nasıl kararsız moonlight diye cfw var arkadasımda hem şeffaf hem stabil hemde şık onu düşunün ya yazı hic güzel durmuyor

----------Eklendi @ 21:59:23 ---------- Yazıldı @ 21:57:56 ----------

rambo sen 5230 kullanmıyor musun 5230 icin yap yeter bende 5230 kullanıyorum ☺

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800 için hazır mod var. Onu uygulayınca oluyor. Peki geriye kalan 8 telefona kim yapacak?

Mesela 5230 için yapılan belle modunu kullandım. Bazı yerlerde menüdeki simgeler yerine yazılar var. Sonradan kurulan veya güncellenen sistem bileşenleri (müzik çalar, ovi haritalar gibi), güncellendikten sonra yazıları geri geliyor.

killer78

Üye
hm tamam o zamam ama cok sık duruyo ya ☺

----------Eklendi @ 22:06:19 ---------- Yazıldı @ 22:02:47 ----------

başka sorular: tuş zaman aşımının 0.5 sn olması nette sorun çıkarabiliyor tuşa basılı tutup sayılar yazıldığında. tekrar 1 snye cıkaracakmısnz?

----------Eklendi @ 22:07:58 ---------- Yazıldı @ 22:06:19 ----------

final hangi ayda cıkacak?

Üst Alt