SANDISK 8 GB MICRO SD CLASS-4 neden bu kadar ucuzzz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
SANDISK 8 GB MICRO SD CLASS-4 neden bu kadar ucuzzz?

Linkteki hafıza kartı neden bu kadar ucuz class 4 ? aynı kapasitede aynı hızda olanlar 25-35 arası?

8gb microSD (c6-01 için alıcam) önerebilecek var mı?

class 4 hızı nasıldır kullananlar yorum yapabilir mi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
8gb micro hcsd class 10 normal fiyatı 35 tl elektronık marketlerde 29 tl civarı

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
class 4ün hızı iyidir diye düşünüyorum onun içn class 10 düşünmüyorum linkteki microsd ndn o kadar ucuzki? :)) yada class 4 nasıldır ? :))

atakan25

atakan25

Üye
class 4ün hızı iyidir diye düşünüyorum onun içn class 10 düşünmüyorum linkteki microsd ndn o kadar ucuzki? :)) yada class 4 nasıldır ? :))

1 ay önce aynı kartı 19 tl ye aldım şimdi 18 olmuş iyi kart class 10 a ihtiyacım yok işimi görüyor

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
class 4 kötüdür demedim fiyat aralıklarını belırtmek içındı

custave

custave

Üye
sandısk 8 gb 25 tl aldım 8 aydır kullanıyorum bı sorun yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aldıktan sonra pcden fat32 ile biçimlendir öyle kullan

santimental

Üye
class 4 te bi tane qh film atarken (1.5 gb) yaklaşık 15 dk beklersin, bazen bu 1080p ye çıktığı zaman filmlerin neredeyse 1 saat beklersin. ve intihar sebebi gibi gelir. ayrıca class4 karta direk hd video kaydı yapılmaz çünkü yazım hızı yetmez. saniyesi 1 mb videoların .

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
aldıktan sonra pcden fat32 ile biçimlendir öyle kullan

normal formatı ile farkı oluyor mu birde mesla orjinal 2gb lık hafıza kartını pcye takıp tüm dosyaları kopyalasam snra 8liğe yapıştırsam öyle olur mu yoksa nokia suite den yedekleme mi yapmam gerekiyor ?

----------Eklendi @ 00:32:04 ---------- Yazıldı @ 00:28:25 ----------

class 4 te bi tane qh film atarken (1.5 gb) yaklaşık 15 dk beklersin, bazen bu 1080p ye çıktığı zaman filmlerin neredeyse 1 saat beklersin. ve intihar sebebi gibi gelir. ayrıca class4 karta direk hd video kaydı yapılmaz çünkü yazım hızı yetmez. saniyesi 1 mb videoların .

:hmmm video kaydını çok kullanıyorum orjinal 2gblık hafza kartınn hızı nedir? class 4 ten daha düşük dimi ? 2gblık hızı hd video yaparken gayet iyi gibi geliyor bana veri aktarımında pek sıkıntı olmaz bnm için

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hd vıdeo çekersen hc olmalı kartın class 4 yeterlıdır pcye yedekleyıp yenı karta yukleyebilirsın fat32 telefonlara uygun olan hafıza kartı formatıdır

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
SheFy

SheFy

Üye
Bence almışken class 10 al uygulama video çekimi vs çok hızlı çalıştırırsın telefonun kendi hafızası gibi sn/20 mb-15 hızında

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Mert045

Mert045

Üye
bendede var aynısı 30 tl aldım sorun yok.

ferhat000

ferhat000

Üye
    Konu Sahibi
pek arkadaşlar :tşk: class4 daha uygun bana göre fiyatıda iyi onu alıcam:tşk:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
ben 8 gb class 10 team . 30 lira aldım micro sd

• Beğen

ggokhan008

Üye
arkadasım hafıza kartı hızı çok önemli haberin olsun.. N8 e bi hafıza kartı taktım 4gb hızı dusukmus en ucuzunu almıstım önceki telefonum için .. Video çekerken donmaya basladı çok korkuttu beni tel sorunlu sanmıstım.. Kartı bi çıkardım telefon rahatladı.. HAFIZA KARTININ HIZLI OLANINI AL biraz pahalı olsun ama hızlı olsun pişman olma sonra :D

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şahsen ben de 8 gb C10 Team kullanıyorum 27 TL sanırım hepsiburadada gayet güzel ve akıcı bir ara 50mb/7,4gb kalmıştı ama banamısın demedi ;) şahsen gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...