Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
DeaDLoST™;4483358' Alıntı:
Arkadaşım yukarda bi sitenin yaptığı testin sonuçlarını koydum ortaya...

Bende sana 10 tane site linki eklerim problem değil konu multitasking ve ortaya bir iddia attın bunu kanıtla ufak bir video ile zor olmasa gerek.

PriZm

PriZm

Üye
o bilgilerin sahte olduğuna üyeliğime 1 gün ban atacağıma bahse girerim.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Telefonumdaki bütün uygulamalar açık şekilde video çekiyorum az önceki çok kötüydü yanlış saymadıysam 87 uygulama açtım daha yüklü olsa gene açarım bekleyin...

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben video göremedim hangi az önce ki?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
PriZm

PriZm

Üye
DeaDLoST™;4483424' Alıntı:
Telefonumdaki bütün uygulamalar açık şekilde video çekiyorum az önceki çok kötüydü yanlış saymadıysam 87 uygulama açtım daha yüklü olsa gene açarım bekleyin...
arkadaşım 87 uygulama açıyorsun.ama onları arkaplanda açık tutamazsın.tıkladığında yine baştan çalışmaya başlarlar.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Az önce çektiğim video çok kötüydü yüklemekten vazgeçtim yeni çekiyorum...

----------Eklendi @ 15:41:35 ---------- Yazıldı @ 15:38:36 ----------

arkadaşım 87 uygulama açıyorsun.ama onları arkaplanda açık tutamazsın.tıkladığında yine baştan çalışmaya başlarlar.
Video açık kaldıklarınıda göstercem:)

----------Eklendi @ 15:45:03 ---------- Yazıldı @ 15:41:35 ----------

Ayrıca içlerinde Asphalt 6, Six - gun, Urban Crime, Real Football 2012, Real Tennis, Pes 2012 boyutu 600 Mb nin üstünde oyunlarda var...

_ardaa

_ardaa

Üye
DeaDLoST™;4483437' Alıntı:
Az önce çektiğim video çok kötüydü yüklemekten vazgeçtim yeni çekiyorum...

----------Eklendi @ 15:41:35 ---------- Yazıldı @ 15:38:36 ----------

Video açık kaldıklarınıda göstercem:)

----------Eklendi @ 15:45:03 ---------- Yazıldı @ 15:41:35 ----------

Ayrıca içlerinde Asphalt 6, Six - gun, Urban Crime, Real Football 2012, Real Tennis, Pes 2012 boyutu 600 Mb nin üstünde oyunlarda var...

Tamam video ne oldu

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Geliyor Pcye Atıyorum...

----------Eklendi @ 16:03:06 ---------- Yazıldı @ 15:56:41 ----------

Görüntü Kalitesi kötü ama herşey belli oluyor safariye falan girdiğimde direk e okul var yada mesajlar direk açık yada ayarlar direk açık olduğu gözüküyor...
Sayı olarakta tam saydım 90 uygulama başka malesef telde yüklü değil en ufak bir donma dahi yok olsa acacam diyo cihaz:)
Dediğim Gibi asphalt 6dan tut 7-8 tane sadece 600mbnin üstünde uygulama var 100 -150 olanları saymıyorum bile

PriZm

PriZm

Üye
DeaDLoST™;4483505' Alıntı:
Geliyor Pcye Atıyorum...

----------Eklendi @ 16:03:06 ---------- Yazıldı @ 15:56:41 ----------

Görüntü Kalitesi kötü ama herşey belli oluyor safariye falan girdiğimde direk e okul var yada mesajlar direk açık yada ayarlar direk açık olduğu gözüküyor...
Sayı olarakta tam saydım 90 uygulama başka malesef telde yüklü değil en ufak bir donma dahi yok olsa acacam diyo cihaz:)
Dediğim Gibi asphalt 6dan tut 7-8 tane sadece 600mbnin üstünde uygulama var 100 -150 olanları saymıyorum bile

arkadaşım 4-5 tane uygulamayı açıp kapatıyorsun hani nerde 90 uygulama???? diğerleri recent app konumunda da ondan olmasın?

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

arkadaşım 4-5 tane uygulamayı açıp kapatıyorsun hani nerde 90 uygulama???? diğerleri recent app konumunda da ondan olmasın?
Arkadaşım sen ısrarla inanmamaya uraşıyosun koskoca apple oturup beş tane uygulama secip onlarımı multitask yapcak iPhone recent app diye bir şey arkadaşım yok

PriZm

PriZm

Üye
DeaDLoST™;4483587' Alıntı:
Arkadaşım sen ısrarla inanmamaya uraşıyosun koskoca apple oturup beş tane uygulama secip onlarımı multitask yapcak iPhone recent app diye bir şey arkadaşım yok

ya kimi kandırmaya çalışıyorsun bundan önceki sayfada donanım ve yazılım bilgim iyi dedin ama bence koca bir 0

sen videonda 4-5 tane uygulamaya geçiş yaptın ardından yine arka planda attın onu androidde yapıyor.ya öteki programlar? aç bakalım 20 tane oyunu arka planda TEKRAR YÜKLEME YAPMADAN! arka planda tutabilecekmisin?

• Beğen
DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

ya kimi kandırmaya çalışıyorsun bundan önceki sayfada donanım ve yazılım bilgim iyi dedin ama bence koca bir 0

sen videonda 4-5 tane uygulamaya geçiş yaptın ardından yine arka planda attın onu androidde yapıyor.ya öteki programlar? aç bakalım 20 tane oyunu arka planda TEKRAR YÜKLEME YAPMADAN! arka planda tutabilecekmisin?
Ben seni neden kandırayım arkadaşım recent app android de var ama iphone da oyle bişe yok anlatamıyorum herhalde recent app diye bişe yokk yookkk sitenin araştırasını koydum olmadı kendim çektim olmadı sonra yazılım bilgisi olmayan biz oluyoruz ben kendimi bildim bileli web sitesi yazıyorum pc dili öğreniyorum yazılım bilgilerimizi karşılaştırmayalım istersen!!!

TheMadness

TheMadness

Üye
madness+ kullanıyorum 100 yaptım screenshot çekmeyi unuttum

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
DeaDLoST™;4483608' Alıntı:
Ben seni neden kandırayım arkadaşım recent app android de var ama iphone da oyle bişe yok anlatamıyorum herhalde recent app diye bişe yokk yookkk sitenin araştırasını koydum olmadı kendim çektim olmadı sonra yazılım bilgisi olmayan biz oluyoruz ben kendimi bildim bileli web sitesi yazıyorum pc dili öğreniyorum yazılım bilgilerimizi karşılaştırmayalım istersen!!!

arkadaşım.. recent app var demedim recent app benzeri bir multitasking var dedim.

şu videoyu izlemeni isterim.adam önce haritalara geçiyor ardından safari ye.ama safariye geçerken bekleme yapıyor işte orda programı tekrar açıyor

[video=youtube;c9zDv8BivYw]http://www.youtube.com/watch?v=c9zDv8BivYw&feature=player_embedded[/video]

PriZm

PriZm

Üye
yani basit bir şekilde söylersek. asphalt 6 oynarken arka planda ki uygulamalar geçici olarak kapanır.örnek asphalt 6 dan direkt infinity blade ye geç bakalım? direk oyun kaldığı yerdenmi devam edecek yoksa ilk önce 3-4 saniyelik yükleme yapıp ardından oyuna kaldığı yerden devam edecek.senin multitasking anlayışın buysa eğer o zaman çok ayrı yerlerdeyiz.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

arkadaşım.. recent app var demedim recent app benzeri bir multitasking var dedim.

şu videoyu izlemeni isterim.adam önce haritalara geçiyor ardından safari ye.ama safariye geçerken bekleme yapıyor işte orda programı tekrar açıyor

[video=youtube;c9zDv8BivYw]http://www.youtube.com/watch?v=c9zDv8BivYw&feature=player_embedded[/video]
Bak işte arkadaşım yanlışı burda yapıyosun iPhone kullanmadığın için bilmiyorsun eğer safaride bi sayfayı acık bırakmış olsaydı oyle olmazdı bu bir ikincisi o yer imleri alttan cıkmasının sebebi şekil amamçlı yani istesende önde tutamıyosun onları cıkıp girdiğin an bile onlar alttan çıkıyo iPhone kullansaydın dediğimi anlardın...

----------Eklendi @ 16:36:38 ---------- Yazıldı @ 16:34:24 ----------

Bekle arkadaşım video çekiorum daha ne diyim...

PriZm

PriZm

Üye

şu yazıya bakmanı isterim

[h=3]Multitasking özelliğini kullanan ve arka planda kaynak tüketen uygulamaları görme imkanımız var mı?[/h]Maalesef yok. Yazının başında belirttiğim gibi multitasking menüsünde, multitasking özelliğini kullanan veya kullanmayan en son kullandığımız tüm uygulamalar listeleniyor. Fakat bunların hangisi ne kadar aktif, ne kadar işlemci tüketiyor ya da data trafiği yapıyor gösterilmiyor.

işe anlatmak istediğim bu. hangi uygulamalar aktif olarak çalışıyor,hangileri beklemede veya sadece "simge" olarak kaldığı bilinmiyor.

----------Eklendi @ 16:40:30 ---------- Yazıldı @ 16:39:34 ----------

herneyse madem inandıramadık.ben sözümü tutarım.

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye

şu yazıya bakmanı isterim

Multitasking özelliğini kullanan ve arka planda kaynak tüketen uygulamaları görme imkanımız var mı?

Maalesef yok. Yazının başında belirttiğim gibi multitasking menüsünde, multitasking özelliğini kullanan veya kullanmayan en son kullandığımız tüm uygulamalar listeleniyor. Fakat bunların hangisi ne kadar aktif, ne kadar işlemci tüketiyor ya da data trafiği yapıyor gösterilmiyor.

işe anlatmak istediğim bu. hangi uygulamalar aktif olarak çalışıyor,hangileri beklemede veya sadece "simge" olarak kaldığı bilinmiyor.

----------Eklendi @ 16:40:30 ---------- Yazıldı @ 16:39:34 ----------

herneyse madem inandıramadık.ben sözümü tutarım.

Senin orda gösterdiğim multitask ios 4 ilk çıktığı zaman o zmnki uygulamaların çoğu multitask desteklemiyordu...

----------Eklendi @ 16:46:29 ---------- Yazıldı @ 16:42:05 ----------

App Store’daki uygulamaların çoğunluğu multitasking özellikler arasında en çok bunu kullanıyor. Bu özellik sayesinde bir uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimizde, uygulamaya kaldığımız yerden başlayabiliyoruz. Bu özelliği kullanmayan uygulamalarda ise uygulama en baştan başlıyor.

Bak arkadaşım senin gösterdiğin sayfada bile bile diyor bu özelliği kullanamayan uygulamalar basşta başlıyor şimdiki zamanda bu uygulamalar bitti nerdeyse...

Takipçi Satın Al

Üst Alt