Anlamadım?bunun farkı pek yok benimkide proexpress fazla bir fark yok
bazı bileşenleri kaldırdım, zil seslerini kendime göre değiştirdim vs. rofs'u kendime göre editledim. zaten güzel bir fw imiş eline sağlık. bug dolu c6 fw lerinden katbekat iyidir. ancak bir arkadaşın da dediği gibi, tema değiştirilince xpress menüdeki ikonlarda bt switch ve accel swtich sabit kalmıyor. bunu da çözdüğün vakit kusursuz bir fw olacaktır.
----------Eklendi @ 13:07:06 ---------- Yazıldı @ 13:00:14 ----------
ayrıca local modda kalma sorununun da kaynağını buldum, nokia suite'in arkada çalışmasından kaynaklanıyor. batarya çıkarıp takınca sorun çözülüyor gibi fakat içine sinmeyenler için yöntemi söyleyeyim:
1- nokia pc suite değil, yeni sürüm nokia suite kullanın.
2- nokia suite windows açıldığında veya aygıt bilgisayara bağlandığında çalışmamalı.
3- bilgisayarı yeniden başlatıp nokia suite'i başlatmadan direkt olarak jaf'ı başlatın. nokia suite kullandıktan sonra yeniden flash atmanız gerekiyorsa, bu hatayı almamak için bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekli.
büyük ihtimalle nokia suite'in arka planda çalışan bir bileşeniyle ilgili bu hata. test edildi onaylandı.
dilersen bu yöntemi ilk mesaja ekleyebilirsin, diğer arkadaşların işine yarayacağını umuyorum.
çünkü ana mediabar iconları series60.skn dosyasının içinde saklıdır. ve ben bun iconları düzenleyerek BT switch ve accelswith olarak değiştirdim ve renkli iconlar koydum. Hatta klasik soundwawes temalarınınkileri de tek tek düzenledim. senin elindeki temanın mediabar iconlarını değiştirici özelliği varsa bunların içinden çevrimiçi paylaş ve videolar yerine Bluetooth ve accelswitch iconlarıın konması gerekli. Güle güle kullan...

doğru evet yazılımla ilgisi yok haklısın. dediğin gibi indirilen her temaya ikonların yedirilmesi lazım. problem de değil zaten.
tema değiştirince ikonlar değişse bile 3. kısayolun bluetooth ve 4.sünün de accel switch olduğunu biliyorum. böylelikle kendi çapımda problemi çözmüş gibi oldum. artıları yanında bu hiçbir şey. gerçekten güzel bir fw ellerine sağlık.
bir de, aklıma gelmişlen, zil sesi seçiminde hafıza kartındaki diğer mp3 dosyalarını da görüyor. bazı klasörleri görmemesini sağlayacak bir rom patcher yaması mevcut mu sende?
çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. bence ofw core editten devam.![]()
O şekilde ayarlamıştım. Bende mesela öyle şu an.
hay allah razı olsun. müzik klasörümün adını değiştirdim ve dediğin gibi düzeldi.
sınavlarında da başarılariyi haberlerini bekliyoruz.
![]()
Ah KPSS ah
bluetoothtan gönderilen dosyalar mesajlara kaydoluyordirek hafıza kartına atmak için mod mu gerekiyor
veya bir rompatcher yaması mevcut mudur?
![]()

bluetoothtan gönderilen dosyalar mesajlara kaydoluyordirek hafıza kartına atmak için mod mu gerekiyor
veya bir rompatcher yaması mevcut mudur?
![]()

Ellerine sağlık Çlaışman için mesaj yazarken bekleme hızı kaç ? 1 sn mi yoksa 0,5 mi hocam ?
ellerine sağlık, zahmet oldu kardeşim sağolasın.