Bi bakabilirmsnz arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maxi -28-

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakabilirmsnz arkadaslar
merhaba arkadaşlar
bende c6-01 belle var.indirme yaparken ısınıyo bu olay sizdede varmı ve ne gbi bir çözüm önerrsiniz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet var ama çözüm yolunu bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne ındırıyorsun mesela

blackbird48

blackbird48

Üye
ben n8 kullanıyorum çok şükür şuana kadar yaşamadım böyle bir problem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya arkadaslar ısınıyo da samsung kadar htc kadar ısınıyor mu neyi dert ediyorsunuz bugüne kadar kaç tane nokia ısınma yüzünden arıza yapmış takmayın kafanıza o kadar ram işlemci şebeke hepsi aynı anda çalışıyor olacak o kadar bişey olmaz ama ilede ısınmasın diyorsanız alın 2g ye ısınmaz

----------Eklendi @ 11:52:55 ---------- Yazıldı @ 11:50:28 ----------

indirme anındaki ısınma bataryanın normalden daha hızlı boşalmasından kaynaklanıyor ısınan batarya yani aynı ısıyı şarz ederkende görürsünüz

• Beğen
veli_efendi

veli_efendi

Üye
bende de var cok uzun indirmelerde ısınıyo ama bi sorun olmadı daha

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben herzaman demişim diyorum mesajları ve işlem kaydını haftada bir iki kez temizleyın.ne alaka diyeceksınız ama tel sizin onları okuyabilmeniz için hazırda tutar ve siz yukleme yaparken sisteme aşırı yük bıner

Maxi -28-

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar ısınıyo da samsung kadar htc kadar ısınıyor mu neyi dert ediyorsunuz bugüne kadar kaç tane nokia ısınma yüzünden arıza yapmış takmayın kafanıza o kadar ram işlemci şebeke hepsi aynı anda çalışıyor olacak o kadar bişey olmaz ama ilede ısınmasın diyorsanız alın 2g ye ısınmaz

indirme anındaki ısınma bataryanın normalden daha hızlı boşalmasından kaynaklanıyor ısınan batarya yani aynı ısıyı şarz ederkende görürsünüz

aynen batarya ısınıyo

----------Eklendi @ 12:17:07 ---------- Yazıldı @ 12:16:16 ----------

ne ındırıyorsun mesela

mp3 oyun falan farketmyo

SilentOne

SilentOne

Üye
telden 1 gblik dosya indir ole sısınmada sorun yaşmamadım ama dosya 2 gb olaydı yumurta pişirirdim heralde

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
merhaba arkadaşlar
bende c6-01 belle var.indirme yaparken ısınıyo bu olay sizdede varmı ve ne gbi bir çözüm önerrsiniz
O ısınmanın amacı soğuk havalarda -30 dereceye kadar dayanmasını sağlamak.

Şaka şaka kardeşim o gayet normal hepimizde var sıkma canını.

----------Eklendi @ 13:14:50 ---------- Yazıldı @ 13:13:10 ----------

:good:&:alkis

Maxi -28-

Üye
    Konu Sahibi
oh be içim rahatladı teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iphone 4 cep telefonum şarj olurken patlama sesi duydum ve koşturarak gidip elime aldığımda telefonum çalışmıyordu , şarj aletiminde içinden sesler geliyordu. Acilen garantiye götürdüm ve internetten baktığımda ücretin onarılması için benden ücret istenildiğini görüyorum. Biz bu telefonlarımız garantili olsun diye o kadar para veriyoruz..

Bir Apple iPhone 4, uçakta kendi kendine kızarak “bol miktarda” duman çıkarmaya başladı ve ardından da alev alarak patladı.
alıntı.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükseklik korkusu varmış galıba,söylentiler o yönde!:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
asabiyetten oldugu söyleniyor

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
PriZm

PriZm

Üye
Bendede oluyor canını sıkma ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
candost38tr

candost38tr

Üye
telefon ınternete baglanmıs ve oyle enerjı harcamakta sarj daha cok gıtmekte ınternetteyken oyuzden ısınmalar oluyor ama kabloyla baglandıgınızda oyle bır problem yasamazsınız.mesela telı kablosuz modem olarak kullandıgımda joıku spot ıle ısınmakta ama kabloyla baglandıgımda hıcbır ısınma yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt