[Mod] Yeni* Belle Bildirimleri ile Bütünleşik Canlı Flaş Ev Ekranı [OFW İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[Mod] Yeni* Belle Bildirimleri ile Bütünleşik Canlı Flaş Ev Ekranı [OFW İçin]
Emeği geçenler: m0hit & nandoo5800

Arşivdeki mevcut tuş takımını kullanın.
gadget.swf'yi hafıza kartına (E: dizini) kopyalayın.
Canlı flaş ev ekranları kullanmasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Ev ekranları modları ve görüntüleri ektedir.

Not: metalci melek denemiş ve ev ekranındaki simgelerin değiştirilemediğini bildirmiştir.

• Beğen
Tepkiler: yunus3787, Oğuzhan, Luck1 ve 1 kişi daha

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

anık

Üye
:tşk:

anık

Üye
fakat bi hata olmus yanlış dosyayı vermişsin yani flash ev ekranı yerine effects dosyaları var

Atacan-

Atacan-

Üye
Olsun biz yinede teşekkür edelim :)

guvenguven

guvenguven

Üye
s.a. arkadaslar ben bişey sormak istiyorum. dün ilk defa cfw yukledim, modlamalarla internetten video izleyebiliyor musunuz?

Atacan-

Atacan-

Üye
Hayır.ofw de neyse o .Youtube izlersin sadece.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mobil internetimle upload ettim orjinal dosyayı :D Önceki dosyanın ismi karışmış, o yüzden yenisini upload ettim.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
emegine saglık

yanlizsevdali

Üye
Mrb ben bunu hakanguven'İn son yaptıgı symbian belleyin ev ekrannını bole beklemiştim ama n8 in son sürümü gibi ama aynı cf yi yapmıştı.Bunu yaptıgınız cf lerin ev ekranında kullansanız on numara olur...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
tck cfwde ev ekranını seçemiyoruz çünkü yok ama swf dosyasına girince çalışıyo tabi pek işe yarar bşy olmuyo :( cfw'de ev ekrani seçimini kaldırmayın ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6 CFW'lerinde ev ekranları olmadığı için seçenekleride yok. Ev ekranları sadece OFW'lerde seçilebiliyor. Keşke OFW'lerde C6 ev ekranı elle seçilebilseydi. C6 portları tarih olurdu biz de %100 hatasız C6 ev ekranlı OFW'ler kullanırdık. Ev ekranı seçenekleri olduğu için canlı flaş ev ekranlarıda kullanırdık. Çok KLAS olurdu ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
C6 CFW'lerinde ev ekranları olmadığı için seçenekleride yok. Ev ekranları sadece OFW'lerde seçilebiliyor. Keşke OFW'lerde C6 ev ekranı elle seçilebilseydi. C6 portları tarih olurdu biz de 0 hatasız C6 ev ekranlı OFW'ler kullanırdık. Ev ekranı seçenekleri olduğu için canlı flaş ev ekranlarıda kullanırdık. Çok KLAS olurdu ;)
aynen :D

OzzBozz97

Üye
Türkçe kullanabiliyoruz değil mi bunu? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İngilizce bölümleri olan varsa İngilizce oluyor. Deneme fırsatım olmadı ancak çalışıyor.

OzzBozz97

Üye
Teşekkürler deneyeceğim. Telefonu İngilizce kullanıyorum zaten ama olursa Türkçe'yi tercih ederim tabi ki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senden ricam olacak :) Eğer yüklersen Türkçe mi ingilizce mi yazarsan çok sevinirim.... :)

x-scarface

x-scarface

Üye
teşekkürler üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt