ACIL YARDIM SYMBIAN 9.3 :( C:Private/1000484b/Mail2 KLASÖRÜNDEKI "Index"İSİMLİ DOSYA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
ACIL YARDIM SYMBIAN 9.3 :( C:Private/1000484b/Mail2 KLASÖRÜNDEKI "Index"İSİMLİ DOSYA
Öncelikle iyi forumlar diliyorum herkese. Bir zamanlar çok içinde bulundugum bir işti cep telefonlari. Okul nedeniyle uzun bir ara verdim ve basimda çok önemli bir iş var şu an. Telefonumun modeli nokia 5630 xpressmusic. Bir hafta önce çok önemli msjlar aldim ve saklamam gerekiyordu. Cihazim hackli oldugu için C:Private/1000484b klasörünu direkt olarak hafiza kartima actigim yeni bir A isimli klasöre kopyaladim. Fakat kopyalama işlemi yaparken mesajlar telefon hafizasina ayarliydi yani aktif olan bir klasörü kopyaladim. E tabi bunu yaparken de tüm klasörü kopyalayabildigimi sandim ama sadece bir tane dosya kopyalanmamis. C:Private/1000484b/Mail2 klasöründeki " Index " isimli dosya. Kopyalanamamis çünkü dosya aktif iken izin vermemiş. Ben bunu fark etmedim ve sonradan msjlari tekrar atmam gerekti. C:Private/1000484b klasörünu silip tekrar attigimda msjlar görünmedi çünkü Index dosyasi yok, ve bu dosya hala yok, tüm msjlar elimde ama bir Index dosyasi yüzünden olsa gerek hiçbirini msjlarda goremiyorum. Ne yapmam gerekiyor nasil görebilirim bilmiyorum çok önemli mesajlar var lütfen bana yardimci olur musunuz ?

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye

Bu benim index dosyam telefonum E63 dene belki olur

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
index dosyasi o msjlarla ilgili bir dosya olsa gerek çünkü bende tekrar bir index dosyasi oluşmuştu o dosya sadece o dosya varken gelen msjlari gösteriyo yani yedekten tekrar attigim msjlari göstermiyo :( deneyecegim bakalim insallah olur yaa

Hasan

Üye
kaç tane mesaj vardı ki

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
kaç tane mesaj vardı ki

yedekte 268 dosya var diyo x-plore. Ama bana lazim olan 70 civari msj vardi klasörlerim'de kayitli olan.. Birkaç tane de gelen kutusunda vardi..

----------Eklendi @ 14:23:42 ---------- Yazıldı @ 14:22:56 ----------

farkli bir index dosyasi Denedim ama olmadi yaa :(

Hasan

Üye
git ordaki dosyaların üzerine xplore ile hex ile aç orada mesaj yazar

Hasan

Üye
yeni index dosyası ölüştur:ehe

Ben onu şöyle halledebilirim o index dosyası sadece dosyalara ve klasörlere yönlendiriyor ben biraz uğraşıyim dosyayı hazırlar upload ederim:oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
yeni index dosyası ölüştur:ehe

Ben onu şöyle halledebilirim o index dosyası sadece dosyalara ve klasörlere yönlendiriyor ben biraz uğraşıyim dosyayı hazırlar upload ederim:oke:

çok teşekkür ederim, sana zahmet olacak yaa Allah razi olsun insallah işe yarar emeklerine deger :)

Hasan

Üye
olmuycak kardeşim başlıkları filan hep bilmesi lazım :(

----------Eklendi @ 21:42:32 ---------- Yazıldı @ 21:39:01 ----------

hafıza kartındaki Index dosyasını c ye atmayı denedin mi

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
olmuycak kardeşim başlıkları filan hep bilmesi lazım :(

----------Eklendi @ 21:42:32 ---------- Yazıldı @ 21:39:01 ----------

hafıza kartındaki Index dosyasını c ye atmayı denedin mi

Denedim kardeşim yaa olmadi. Gönderdigin Index dosyasini hex ile actim baktim senin msjlarin yaziyordu. Yani anladigim kadariyla bu iş olmayacak çünkü o zamanki index dosyasi şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt