Google chrome search sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Google chrome search sorunu
arkadaşlar google chrome tarayıcısını kullanıyorum örneğin googleye girip bişey arıyacağımda search diye bi dosyayı masaüstüne kaydetmek istiyo kaydetmedim başta ama sonraki aramalarımda yine çıktı kaydedip siliyorum ama her arama yaptımda search diye bir dosya kaydetmekte oldukça can sıkıcı:( nasıl düzelteceğim fikri olan?

pasha14

pasha14

Üye
Bana göre sisteminde virüs var güzel bir program ile bir tarama yapmalısın. Ben microsoft securtiy essentialsı öneriyorum çünkü lisans sorunu yok. Virüs yoksa eğer kaldır tekrar en son versiyonunu kur

• Beğen
Tepkiler: aeercan66
aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre sisteminde virüs var güzel bir program ile bir tarama yapmalısın. Ben microsoft securtiy essentialsı öneriyorum çünkü lisans sorunu yok. Virüs yoksa eğer kaldır tekrar en son versiyonunu kur

Esed nod 32 ile taratınca sorun düzeldi ama şimdide wolfteam diye bir oyun yüklü pcde esed onu truva olabilir diye karantinaya aldı geri yükleye bassam bile hmen tekrar karantinaya alıyor esed'i devredışı bırakmadan sorunu çözmem mümkün mü?

pasha14

pasha14

Üye
Esed nod 32 ile taratınca sorun düzeldi ama şimdide wolfteam diye bir oyun yüklü pcde esed onu truva olabilir diye karantinaya aldı geri yükleye bassam bile hmen tekrar karantinaya alıyor esed'i devredışı bırakmadan sorunu çözmem mümkün mü?

Biraz zor gibi görünüyor oyunda virüs var veya başka bir yerden bulaşmışta diyebiliriz. Sen en iyisi o virüsü sil boşver oyunu filan bilgisayarın oynayacağın oyundan daha önemli olmadı torrent siteleri var oyunları oradan indir oradakiler çok güvenli benim indirdiğim siteyi istiyorsan sana pm atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt