Off Ya Çok Etkilendim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Off Ya Çok Etkilendim
Arkadaşlar Bugün bir rüya gördüm.sabah namazına kalktım.çok etkilendim
rüya şöyle:
şimdi bizim oturduğumuz mahallenin yaklaşık 200metre ilerisinde karakol var..neyse bizim mahallede kavga çıktı.ama öyle böyle değil aşağıdakiler bize taş sopa atıyor.aşağı mahalle yaklaşık 50 kişi bizim mah. 50 kişi ama biz ayrı bir grubuz..biz cemaatiz vede toğu topu 5 kişiyiz..taşlar bize felan gelmiş.biz karakola koşuyoruz.ama taş kafamı felan sıyırdı ya sonra karakola giderken bdp arabasını görüyoruz miting için herhal.neyse onları felan komisere söylüyoruz.komiserin arabasıyla olay yerine gidiyoruz.çok kötüydü çok Allah'tan sabah namazına kalktım ve burda bitti.

Astrosman

Astrosman

Üye
Namaz ile kendinden örnek veriyorum.. Ilköğretim 4.sınıftan taki 8.sınıfın yaz tatilinin son gününe kadar namazlara hep gittim.. 7.sınıfın yaz aylarında birkaç kere sabah namazınada kalkmıştım... Kuranı hatmetmiştim.. Ne olduysa liseye başlarken oldu.. Neyse senin sorun şu: izlediğin şeylerden kaynaklanıyor..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tamam gardaşım ben cemaattenim tamamda öyle aşırı yok 3 haftada bir gidiyorum 1 saat sohbete ya :ehe

Şu ülkede hâlâ cemaat denilince aklına aczimendi tarikatı gelenler var
Arkadaşım cemaat arapça cemi kökünden gelir topluluk manasındadır.
Camiye giden topluluğa cami cemaati denir
Meyhaneye giden topluluğada meyhane cemaati
insan bilmediğine düşmandır. Bizi toplum olarak cemaat kelimesinden korkutmuşlar.
Sen sohbetlere gitmeye devam et kardeşim. iki üç haftada bir değil her hafta gitmeye çalış ve yanında bir kaç arkadaşınıda götür.
Toplmun ahlaki yapısının çökertilmeye çalışıldığı şu günlerde en azından haftada birgün de olsa manen temizlen

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:D :D kılmayanlarada dinsiz gözüyle bakıyorlar :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:D :D kılmayanlarada dinsiz gözüyle bakıyorlar :D

Arkadşım kimse bir insanı namaz kılmadığı için dinsiz göremez görüyorsa cahilliğindendir.
Kişi kendi ağzından inanmadığını dinsiz olduğunu söylemedikten sonra kimse onu dinsizlikle itham edemez ve o gözle bakamaz

----------Eklendi @ 09:01:39 ---------- Yazıldı @ 09:00:48 ----------

Sen o gözle baktıklarını nerden biliyorsun sordun mu?

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
olaya Emrgncy112 kardeşimiz açıklık getirmiş.çok teşekkür ederim kardeşim aydınlattığın için.cemaat,ülkücü vs. denilince herkes bilmediklerinden korkuyorlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Resulullah (sav)'ın şöyle söylediğini işitmiştir: "Rüya Allah'tan dır. Hulm (sıkıntılı rüya) şeytandandır. Öyle ise, sizden biri, hoşuna gitmeyen kötü bir rüya (hulm) görecek olursa sol tarafına tükürsün ve ondan Allah'a istiaze etsin (sığınsın). (Böyle yaparsa şeytan) kendisine asla zarar edemiyecektir."

Kaynak: Buhari, Tıbb 39, Bed'ü'l-Halk 11, Ta'bir3, 4, 10, 14, 46; Müslim, Rüya 5, (2262); Muvatta, 1, (2, 95

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Resulullah (sav)'ın şöyle söylediğini işitmiştir: "Rüya Allah'tan dır. Hulm (sıkıntılı rüya) şeytandandır. Öyle ise, sizden biri, hoşuna gitmeyen kötü bir rüya (hulm) görecek olursa sol tarafına tükürsün ve ondan Allah'a istiaze etsin (sığınsın). (Böyle yaparsa şeytan) kendisine asla zarar edemiyecektir."

Kaynak: Buhari, Tıbb 39, Bed'ü'l-Halk 11, Ta'bir3, 4, 10, 14, 46; Müslim, Rüya 5, (2262); Muvatta, 1, (2, 95

Allah razı olsun :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Arkadaşlar Bugün bir rüya gördüm.sabah namazına kalktım.çok etkilendim
rüya şöyle:
şimdi bizim oturduğumuz mahallenin yaklaşık 200metre ilerisinde karakol var..neyse bizim mahallede kavga çıktı.ama öyle böyle değil aşağıdakiler bize taş sopa atıyor.aşağı mahalle yaklaşık 50 kişi bizim mah. 50 kişi ama biz ayrı bir grubuz..biz cemaatiz vede toğu topu 5 kişiyiz..taşlar bize felan gelmiş.biz karakola koşuyoruz.ama taş kafamı felan sıyırdı ya sonra karakola giderken bdp arabasını görüyoruz miting için herhal.neyse onları felan komisere söylüyoruz.komiserin arabasıyla olay yerine gidiyoruz.çok kötüydü çok Allah'tan sabah namazına kalktım ve burda bitti.

Allah kabul ettisin bize de dua et Bu rüya ile namaza başladıysan, rüyan senin için hayırlı olmuş.

Astrosman

Astrosman

Üye
evet bu aralar çok fazla olmaya başladılar ya hadi hayırlısı...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Allah kabul ettisin bize de dua et Bu rüya ile namaza başladıysan, rüyan senin için hayırlı olmuş.
amin kardeşim ama bu rüyadan 1 gün önce namaza başlamıştım

illaki inci sözlük yazıyorlar caps var birde

evet bu aralar çok fazla olmaya başladılar ya hadi hayırlısı...
harbiden özellikle facede zaten ben kapatacağımda..bağlı tutan neden yokki :)

Bu gün ölü taklidi yap bakalım, Yarın Mahşer günü neyin taklidini yapacaksın onu merak ediyorum

çok doğru arkadaşım o yapsın bakalım ölü taklidini :dry:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu içi yapılan yorumlar dini tartışmalara meyl verdiğinden :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt