Ekran Camı ve Koruma?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cugurel

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Camı ve Koruma?
Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 3 hafta önce Nokia 603 aldım. Hor kullanma demeyelim de. Cebimdeki anahtarlık, kalem vs. gibi şeyler yüzünden telefon camlarım hep çabuk çizilmiştir. Bunu bildiğim için 2 hafta kadar önce gittim 603 için jelatin aldım koruyucu. Fakat 1 hafta geçmedi o çizik içinde kaldı. Şimdi gsmarena'dan baktım 603'ün ekranı Scratch-resistant glass isimli camdan geçiyor. Youtube'da videolarını izledim bıçak, makas vs. bu camı çizemiyor. Bu jelatini çıkarıp atıp orjinal camıyla kullansam sorun olur mu sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olmaz kardeşim ama yinede ekran filmi iyi olur. Ttec marka film kullan senin model için varmı tam olarak emin değilim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dikkat edemem diyorsan fılm kullan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olur valla sponsorun olabilir bence:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neyse konuyu fazla dagıtmayalım konu amacını aşmış diyerek kapanırsa konu sahıbı arkadaşın hakkını gasbetmiş oluruz kardeşim:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
deadlydesire

deadlydesire

Üye
anahtarla zorladım telefonun ekranını çizilmedi merak etme bişey olmuyo :)) niye böle bi saçmalık yaptın diye sormayın iyi para getirdi idda dan :D

Türe

Türe

Üye
çizilmesi gerçekten emek ister :D ama ne olur ne olmaz filmli kullanmanın yararı var ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ne şeytanı gör ne salavat getir riske girme film kullan mis :)

farukbekl

farukbekl

Üye
hiç birşey olmaz.. benim çalıştığım ortamı gör.. olacak olsaydı benim ekrana olurdu.

kaplan4680

kaplan4680

Üye
benim ekranda Tırnak ucu kadar bir çizik var nasıl oldu anlayamadım onun dışında 3 aydır en ufak bir çizilme olmadı gorilla glass Süper birey

cugurel

Üye
    Konu Sahibi
Jelatini alalı daha 1 ay olmasına rağmen fena şekilde çizikle dolmuştu çıkardım attım onun yerine kap aldım cebimde vs. kapta olacağı için anahtarlıktan filan uzak durur diye düşündüm şimdilik sorun yok. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en iyısı deri kılıf düşsede ne ekranda nede kasada çizik göçük olmuyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ama telefon kılıfta zaten düşmüyor elde düşüyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizde çepten düşmede dedık arkadaşım yada bileğine takacan disarda elindeyken

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Boşuna cebi şişiriyor elinden düşürmeyen cebindende düşürmez heralde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt