5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhuncu

Üye
10.03.2012 deki yazılımını kullanıyorum müzikçalardan çıktığımda direk menüye atıyor başkada bi sıkıntı gözüme çarpmadı bu arada şarjı 4 gün gidiyor haberiniz olsun bütün arkadaşlara yeni yazılımın ne gibi değişiklikleri var emek harcayıp bizlere yazılım yapıyorsun ellerine sağlık emeğine sağlık arkadaşım :)

patr_10

patr_10

Üye
abi bi de güncelleme gelirse c6 gibi ana ekrana 3 farklı sayfaya widget eklenirse sevinirim

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Şimdiden kolay gelsin.Yeni Yazılımı bekliyorum...:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
10.03.2012 deki yazılımını kullanıyorum müzikçalardan çıktığımda direk menüye atıyor başkada bi sıkıntı gözüme çarpmadı bu arada şarjı 4 gün gidiyor haberiniz olsun bütün arkadaşlara yeni yazılımın ne gibi değişiklikleri var emek harcayıp bizlere yazılım yapıyorsun ellerine sağlık emeğine sağlık arkadaşım :)

Yorumun için çok teşekkürler kardeşim.. müzik çalarla ilgilenicem güncellemeyle çözücem onuda... şarj olayına noktayı koydun bence herkes soruyordu. güzel oldu bu.. tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir.. Yeni yazılımda daha çok performansa ve ufak tefek hataları çözüyorum.. bide resimde gördüğün gibi varsayılan temayı değiştirdim daha hoş durdu... rica ederim güle güle kullan kardeşim :)

----------Eklendi @ 17:36:42 ---------- Yazıldı @ 17:34:42 ----------

Hocam Şimdiden kolay gelsin.Yeni Yazılımı bekliyorum...:oke:

Saolasın kardeşim... Yoğunlukla çalışıyorum.. bekletmek istemem :)

----------Eklendi @ 17:37:53 ---------- Yazıldı @ 17:36:42 ----------

abi bi de güncelleme gelirse c6 gibi ana ekrana 3 farklı sayfaya widget eklenirse sevinirim

Malesef olmaz kardeşim.. ilerliyen zamanlarda çözülürse bende eklerim yazılımımıza :)

silosmen18

Üye
gerçekten çok güzel bi paylaşım indirdim sorunsuz kullanıyorum. azcık sorun yaşadığım durumlar bluetooth ve tuş kilidi. onların dışında ses kaydedicinin silinmesi kötü olmuş

aliosman166

aliosman166

Üye
yeni sürümde şuanki temayı kullanabilir miyiz? Bu tema hoşuma gitti de :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümde şuanki temayı kullanabilir miyiz? Bu tema hoşuma gitti de :)

2 de yazılımda olucak güzel kardeşim... Yeni tema olarak eklendi yazılıma :)

----------Eklendi @ 22:02:32 ---------- Yazıldı @ 21:02:06 ----------

gerçekten çok güzel bi paylaşım indirdim sorunsuz kullanıyorum. azcık sorun yaşadığım durumlar bluetooth ve tuş kilidi. onların dışında ses kaydedicinin silinmesi kötü olmuş

bluetoothda ne giibi sorun yaşadın.. yeni güncellemede ses kaydedici eklendi :)

nizam67

Üye
slm dostum eline sağlık simdi indirip deneyem ama bu 3x4 menu teli dik tutumça yukarda aşağı 4 simge soldan sağa 3 simge li mi demek bir söylermisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm dostum eline sağlık simdi indirip deneyem ama bu 3x4 menu teli dik tutumça yukarda aşağı 4 simge soldan sağa 3 simge li mi demek bir söylermisin

4x4 dik tutunca hem yukardan aşağıya hemde soldan sağa 4 tane icon yan yana demek
3x4 de dik tutunca orjinal yazılımda nasılsa öyle. ana sayfada resimleri var yan yana

catlax66

catlax66

Üye
hacım tahmini ne zamana çıkar güncellemen direk onu kurayim ben. Bide dikkat etmen gereken sey bilgi mesajları geliyo mu hacı ona baksana bi. Tutarsa seninkini kullanırız artık bizimki teknik desteği kesti :)

CemreFunk

CemreFunk

Üye
Ya adamın dibisin reyiz♥
Yorumsuz kalamadım, emeğine sağlık.
Ufak tefek minicik ufacık tificik hatalar var ama olsun o kadar :D
O kadar kusur kadı kızında da olur :D
Tekrardan teşekkür ederim, çok hoş oldu telefon.
Eyw♥

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hacım tahmini ne zamana çıkar güncellemen direk onu kurayim ben. Bide dikkat etmen gereken sey bilgi mesajları geliyo mu hacı ona baksana bi. Tutarsa seninkini kullanırız artık bizimki teknik desteği kesti :)

20,03,2012 de guncelleme gelicek. suan cozdugum hatalari deniyorum. tamam bilgi mesajlarini bakayim bilgilendircem seni

----------Eklendi @ 09:33:33 ---------- Yazıldı @ 09:32:32 ----------

Ya adamın dibisin reyiz♥
Yorumsuz kalamadım, emeğine sağlık.
Ufak tefek minicik ufacık tificik hatalar var ama olsun o kadar :D
O kadar kusur kadı kızında da olur :D
Tekrardan teşekkür ederim, çok hoş oldu telefon.
Eyw♥

gordugun hatalari soylersen cozmeye calisicam kardesim. gule gule kullan.

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
kurdum eline sağlık
1-facebook veya widget ekleyebiliyormyuz ekrana anlık bildirimler icin
2-senin jaf neden turkce indirdiğim neden ingilizce :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kurdum eline sağlık
1-facebook veya widget ekleyebiliyormyuz ekrana anlık bildirimler icin
2-senin jaf neden turkce indirdiğim neden ingilizce :D

saol kardesim gule gule kullan. ekteki jafi onceden vermistim. sonradan turkcesini indirdim sitede mevcut. turkcesi. faceyi hic denemedim ama yuklenir dene bi olmazsa bakarim cozerim onuda

aliosman166

aliosman166

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen mesela faceden mesaj geldiğinde sesli bildirim gelse blackberry deki gibi süper olur :)

nimbuz var hem msn hem face oturum acip. msj geldiginde bildirim geliyor. deneyin tam istediguiniz gibi program. sorunsuz yazilimimizda calisiyor. suan kullaniyorum

isovn

Üye
ilk defa cfw yükledim errorlar verdi hatalar verdi kurarken fln ama takmadım riske girdim dediklerini yaptım ve oldu kardeş, sana çok çok teşekkür ediyorum çok şık oldu, telefonumu yeniden sevdim. ilk cfw nin heycanıda var tabi suan. ellerin dert görmesin :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa cfw yükledim errorlar verdi hatalar verdi kurarken fln ama takmadım riske girdim dediklerini yaptım ve oldu kardeş, sana çok çok teşekkür ediyorum çok şık oldu, telefonumu yeniden sevdim. ilk cfw nin heycanıda var tabi suan. ellerin dert görmesin :)

Güle Güle kullan kardeşim.. :)

aliosman166

aliosman166

Üye
ya telefonu sağa yatırınca neden sensörü algılayıp yan döndürüyo? (her zaman deil ama genelde oluyor) normalde sola yatırınca dönüyor orjinal yazılımda da vardı aynı sorun bunun bi çaresi war mı?

patr_10

patr_10

Üye
güncellemede neler farklı olcak

Üst Alt