nokia e6 mi blackberry curve 9300 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Higuain28

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6 mi blackberry curve 9300 mi?
ozellik olarak nokia daha ii gibi duruyor ama symbian oldugu icin bazi suphelerim var siz hangisini tercih edersiniz ve nedeni ?

teacher_2014

Üye
tabi ki blackberry curve 9300 nokia telefonlardan artık nefret ediyorum hep yerinde sayıyor android ve ios aldı başını gidiyor nokia symbianla devam ediyor kesinlikle blackberry al derim

----------Eklendi @ 14:20:21 ---------- Yazıldı @ 14:17:05 ----------

blackberry os symbiani yüze katlar ona göre düşün

Higuain28

Üye
    Konu Sahibi
peki bada os nasil bir isletim sistemi?

teacher_2014

Üye
bada androidin bir altı

mc muratx

mc muratx

Üye
nokia e6 al derim 8mp kamera,blackbeerry 2mp kamera sı var + radyosu dahi var,blackberry de radyo yok malesef :D

rapman

rapman

Üye
aynştayn aramızda

teacher_2014

Üye
kamera ve radyo bana göre gereksiz 2 şey ha 2 mp ha 40 mp benim telefonda radyo var 1 yıldır telefonumu kullanıyorum daha bi kere radyoyu açıp dinlemedim

mc muratx

mc muratx

Üye
kamera ve radyo bana göre gereksiz 2 şey ha 2 mp ha 40 mp benim telefonda radyo var 1 yıldır telefonumu kullanıyorum daha bi kere radyoyu açıp dinlemedim
e6 nın sadece artılarını söyledim,sonra telefonu alıp a bu çağda teknoloji çağında aldığım telefonda radyo dahi yok demesin :D

Higuain28

Üye
    Konu Sahibi
blackberry uygulama yonunden bana kisitli geliyor. ha bu arada radyodan mac dinlerim yani arada. birde e6nin kendinden 8gb hafizasi var , sanki blackberry bosuna para gibi geliyor bana

tempestshine

tempestshine

Üye
Blackberry'nin işletim sistemi neredeyse ölü.. O yüzden E6 :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt